Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο σενάρια, αλλά ποιον άλλο θα προσκαλούσαν; (video)

Μόνο σενάρια, αλλά ποιον άλλο θα προσκαλούσαν; (video)
Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 - 15:41

Όλα όσα κυκλοφορούν, για πιθανή εμπλοκή του Ολυμπιακού, με την ESL, είναι, απλώς σενάρια. Ο Θρύλος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως προς το παρόν δεν έχει στα χέρια του κάτι που να τον εμπλέκει ενεργά με το θέμα.

Ακόμη και σε επίπεδο σεναρίων, όμως, ΜΟΝΟ το δικό του όνομα είναι που ακούστηκε, για αυτή την ιστορία. Και εδώ που τα λέμε, απλό είναι. Σαφές. Και κατανοητό. Ποιον άλλο, δηλαδή, θα μπορούσαν να προσεγγίσουν από ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της ελληνικής Σούπερ Λιγκ; ΜΟΝΟ τον Ολυμπιακό. Μόνο το δικό του όνομα θα μπορούσε να «παίξει» για αυτό το θέμα, από όλες τις ελληνικές ομάδες, αυτή τη στιγμή. Και εδώ και χρόνια, βασικά.

Μικρούληδες και ευρωανύπαρκτοι οι άλλοι, που να τους δουν, παραέξω, οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου; Που να ακουστεί το όνομά τους, για ένα τέτοιο σενάριο, πιθανής συμμετοχής μίας ομάδας, από την Ελλάδα, σε μία τέτοια ιστορία; Το όνομα του ΠΑΟΚ που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του σε φάση ομίλων του Champions League; Την ΑΕΚ των 0 βαθμών σε όμιλο; Τον Παναθηναϊκό που ζει στο… 1997; Κωμωδία.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός. Μόνο το δικό του όνομα θα μπορούσε να σταθεί σε μια τέτοια ιστορία. Ασχέτως του αν ο ίδιος ο Ολυμπιακός θα αποφάσιζε να εμπλακεί, ή όχι. Μιλάμε για πρόσκληση…

Διαβάστε επίσης