Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαλά: «Να επανέλθουμε στις νίκες. Επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή μου...» (video)

Λαλά: «Να επανέλθουμε στις νίκες. Επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή μου...» (video)
Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 - 20:34

Για τον Ολυμπιακό και την αντίδραση που πρέπει να βγάλει μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον εαυτό του, μίλησε στην κάμερα της Nova ο Κένι Λαλά. Μάλιστα, τόνισε πως όταν κάποιες φορές δεν παίζει, επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή του! «Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Είμαστε μια ομάδα που πάντα θέλει να κερδίζει και η ήττα αυτή μόνο κακό μας έκανε. Γι’ αυτό πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες την Τετάρτη», δήλωσε αρχικά ο Γάλλος μπακ.

Για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί και αν έχει δυσκολευτεί στην προσαρμογή: «Ελπίζω να γίνε αυτό γρήγορα. Έχω έρθει για να δείξω τι είμαι ικανός να προσφέρω. Το κάνω καθημερινά και περιμένω την ευκαιρία μου. Δεν έχω πρόβλημα προσαρμογής, με έχουν βοηθήσει όλοι. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και όταν δεν συμβαίνει αυτό κάποιες φορές επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή μου. Κάνω τα πάντα για να αποδεικνύω συνεχώς την αξία μου. Θέλω να παίξω, θέλω να έχω χρόνο συμμετοχής. Όλα αυτά θα ξεπεραστούν γιατί δεν αποτελούν στην πραγματικότητα πρόβλημα προσαρμογής».

Για το νέο σύστημα που παίζει ο Ολυμπιακός: «Είναι ένα σύστημα που μπορεί να με βοηθήσει βάσει χαρακτηριστικών, αλλά στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος και ικανός να αντεπεξέλθεις σε κάθε σύστημα. Είναι αλήθεια πως το 3-4-3 μου ταιριάζει».

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Γαλλία: «Έχουμε ακόμη να δούμε πολλά, αλλά η Λιλ έχει κάνει καλή πορεία και μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω μια προτίμηση στη Λιλ».

Διαβάστε επίσης