Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: «Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό» και η European Super League!

Μαρτίνς: «Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό» και η European Super League!
Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 - 23:56

Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Πέδρο Μαρτίνς, με αφορμή ότι έφτασε τις 77 νίκες στον Θρύλο. «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι σε έναν σύλλογο των διαστάσεων του Ολυμπιακού και με τις επιτυχίες που έχουμε. Νιώθω υπερηφάνεια», είπε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου.

Για τις ευκαιρίες σε νέα παιδιά και εάν θα δώσει και άλλες: «Φυσικά γιατί πρέπει να εκτιμήσουμε καλά αυτά τα παιδιά. Να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία τους εδώ».

Για τον Βρουσάι και ως δεξιό μπακ: «Επειδή ο Κένι είχε κάποια προβλήματα είδαμε τον Βρουσάι ως δεξιός μπακ. Είχε έναν τραυματισμό και άργησε να γυρίσει. Όμως είναι καλά και είναι παρών και μπορεί να βοηθήσει».

Για την European Super League και την UEFA: «Από την αρχή έχω ξεκαθαρίσει πως είμαι κατά της European Super League. Το ποδόσφαιρο είναι για το λαό. Απευθύνεται στις μάζες. Ήταν μία ιδέα που σίγουρα ήταν πως θα την αντέκρουε ο κόσμος. Ωστόσο μπορεί να είμαστε κόντρα όμως σε αυτό ευθύνεται και η διαχείριση της UEFA. Εκμεταλλεύεται τις μεγάλες ομάδες για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό επίπεδο, όμως πρέπει να δίνεται η ευκαιρία και στις πιο μικρές χώρες.

Νομίζω πως υπάρχουν πολλές Ομοσπονδίες που έχουν πρόβλημα με το πως διοργανώνει η UEFA το Champions League. Πρέπει να το διαχειριστεί δίκαια. Βλέπουμε πως ο τρόπος που διαχειρίζεται η UEFA τους μεγάλους θα αρχίζει να μοιάζει με αυτή την ιδέα. Χώρες όπως η Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία βγάζουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Η Αγγλία βγάζει πολλές ομάδες. Η Ελλάδα δεν έχει καν απευθείας εκπρόσωπο στο Champions League. Υπάρχουν ομάδες στην Ελλάδα που μπορεί να μην ξαναβγούν στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης