Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κροάτες: «Γι’ αυτό θέλει τον Λιβάγια ο Ολυμπιακός»

Κροάτες: «Γι’ αυτό θέλει τον Λιβάγια ο Ολυμπιακός»
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 - 12:46

Ο Μάρκο Λιβάγια εμπλέκεται, μεταγραφικά, με τον Ολυμπιακό. Σε επίπεδο σεναρίων, βεβαίως, αφού από τον Θρύλο δεν βγαίνει κάτι επίσημο, για τον Κροάτη επιθετικό. Ο Λιβάγια είναι δεδομένα ένας καλός παίκτης (ασχέτως του αν έχουμε τονίσει 100 φορές ότι ήταν… κωμικό το ότι βγήκε MVP, αντί του Ελ Αραμπί, πέρυσι) και οι Κροάτες επιμένουν ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η «index.hr», αναφέρει πως «ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Λιβάγια, το καλοκαίρι, επειδή στις αρχές της επόμενης σεζόν και δη σε ένα κρίσιμο σημείο της, θα χρειαστεί να παίξει χωρίς τους Χασάν και τον Ελ Αραμπί. Οι δύο φορ αναμένεται να είναι παρόντες στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μένει να φανεί εάν αυτό το σενάριο στέκει και αν όντως ο Ολυμπιακό στοχεύει πραγματικά στο να κάνει δικό του τον Μάρκο Λιβάγια. Αναφέρουμε ξανά ότι από το Ολυμπιακό δεν προκύπτει επισήμως, ενδιαφέρον για τον Λιβάγια, αλλά ο παίκτης φέρεται πάντοτε, να παραμένει στα «ραντάρ» των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Δυνάμωσέ το!

Δυνάμωσέ το!

Ένταση. Ένταση που απαιτείται για να κυνηγήσεις τίτλο, αναζητά ξανά ο Ολυμπιακός.