Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που να πηγαίνει τώρα στο Ροστόφ να διαπραγματευτεί…

Που να πηγαίνει τώρα στο Ροστόφ να διαπραγματευτεί…
Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 - 10:37

Μετά το «η ΑΕΚ όποιον θέλει τον κρατάει», ήρθε και το «ο Δουβίκας είναι κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ». Βέβαια, για να είμαστε σωστοί, ο Αχιλλέας Μπέος τα είχε πει να μην θεωρούμε δεδομένη τη μεταγραφή. Δεν φανταζόμαστε, ωστόσο, ότι θα έκανε και τη ζωή του Ιβάν… κόλαση, για να του δώσει, από τον Βόλο, τον νεαρό επιθετικό.

Η θέληση του ίδιου του παίκτη να πάει στο εξωτερικό φαίνεται ότι υπερίσχυσε της προσωπικής φιλίας του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, με εκείνη του προέδρου-διερμηνέα του ΝΠΣ.

Αλλά πραγματικά, τώρα… Ούτε Δουβίκα, ρε φίλε; Τόσο χαμηλά δηλαδή; Από το «μόνο στον ΠΑΟΚ» στο «συμφωνία με την Ουτρέχτη». Αλλά το χειρότερο είναι το απόλυτο αυτό-ξεγύμνωμα: «Επιθυμία της ΠΑΕ Βόλος ήταν να μεταγραφεί ο Τάσος Δουβίκας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό».

Θέλουν, κατά τα άλλα, να συναγωνιστούν και τον Ολυμπιακό. Και δεν μπορούν ούτε να πάρουν τον Δουβίκα, από τον αδερφικό φίλο του Ιβάν, Αχιλλέα Μπέο. Η κατρακύλα δεν έχει τέλος για την ομάδα που διοικείται από το Ροστόφ…

Διαβάστε επίσης