Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεπερνιέται έτσι εύκολα η πεντάρα; Μπα… (video)

Ξεπερνιέται έτσι εύκολα η πεντάρα; Μπα… (video)
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 - 15:03

Ο Αθανασιάδης προσπαθεί, αλλά αποτυγχάνει να πείσει, ότι η ΑΕΚ… ξεπέρασε κιόλας, την πεντάρα που της έριξε πρόσφατα, ο Ολυμπιακός. Ειδικά από τον τερματοφύλακα που τα δέχθηκε, αυτά τα πέντε γκολ, με τη μορφή… πολυβόλου, δεν περιμένει κανείς να ακούσει ότι το… ξεπέρασε. Δείχνει, μάλλον, άγνοια κινδύνου. Είναι άλλο το «δεν το σκέφτομαι» και άλλο το «το ξεπέρασα».

Το πρώτο θα το κατανοούσαμε. Θα σήμαινε απλώς ότι το «καταπνίγει» και δεν θέλει να το βγάζει στην επιφάνεια, ειδικά όταν το δεύτερο ματς, στα πλέι οφ, έρχεται τόσο σύντομα… Αλλά το… ξεπέρασε; Εδώ η εξάρα του ’10 και ακόμη… στοιχειώνει τα όνειρα των Αεκτζήδων. Έβγαλε προσωνύμιο που έχει μείνει (αεξάρα) και… πάει λέγοντας!

Μεταξύ άλλων, ο Αθανασιάδης είπε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ένα δύσκολο ματς, έχουμε προπονηθεί πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι. Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ο ένας να παλεύει για το λάθος του άλλου και να καταφέρουμε αυτό που πρέπει».

Για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου από τον Ολυμπιακό με 1-5: «Ήταν μια βαριά ήττα, ήμουν και εγώ μέσα. Το έχουμε ξεπεράσει. Προχωράμε παρακάτω. Κοιτάμε να πάρουμε το καλύτερο από κάθε ματς».

Μεταξύ μας, ούτε η καλή προπόνηση φτάνει, με τέτοια διαφορά δυναμικότητας, αλλά ούτε και… ξεπερνιούνται έτσι εύκολα οι πεντάρες. Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ήθελε, μάλλον, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης