Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Ο Θρύλος +24, +27, +31 και ποπ-κορν όσο οι άλλοι «σκοτώνονται»! (photo)

ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Ο Θρύλος +24, +27, +31 και ποπ-κορν όσο οι άλλοι «σκοτώνονται»! (photo)
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 - 11:38

Έτσι γουστάρουμε! Έτσι πρέπει! Να καταλαβαίνουν την θέση τους και το πόσο μικροί είναι! Και να «σκοτώνονται» για το ποιος είναι… λιγότερο μικρός! Μιλάμε για την απόλυτη ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Ο Θρύλος +24, +27, +31 και… ποπ-κορν όσο οι άλλοι «σκοτώνονται»!

Μετά και το χθεσινό «γλέντι» της «εξυγίανσης» στην Τούμπα, η Μεγάλη Δευτέρα άρχισε με… βάσανα, για τους «συμμάχους» και «εξυγιαντές». Τον ένα τον τακτοποίησε ο Ολυμπιακός, με έναν διμπαλάκι σβηστό, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να… ξεφύγει, αν ο Μαρτίνς δεν είχε κάνει και τα πειράματά του, ξεκουράζοντας βασικούς, για το Κύπελλο.

Από την άλλη, στην Τούμπα, οι «σύμμαχοι» έβγαλαν τα «μαχαίρια» και η συνέχεια δίνεται σήμερα, με τον Παναθηναϊκό να… τα χώνει στον ΠΑΟΚ, στη διαιτησία, στον Κλάτενμπεργκ και… γενικά όπου βρει! Από το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, οι «πράσινοι» μοιάζουν λες και είναι… εκτός «εξυγίανσης», με τη στάση τους, επικοινωνιακά (σε sites και ράδιο). Και ο Θρύλος… παίρνει ποπ-κορν και κάθεται αναπαυτικά, για να δει τους «συμμάχους» της «εξυγίανσης» να… τρώνε ο ένας τον άλλο, για το ποιος θα εμφανιστεί, εντέλει, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΙΚΡΟΣ μπροστά του! Μπροστά στον ΜΕΓΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Διαβάστε επίσης