Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή-σκάνδαλο του Μανούχου!

Επιστροφή-σκάνδαλο του Μανούχου!
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 - 16:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αυτός δεν είναι αρχιδιαιτητής αλλά.. γραφείο ασυλίας! Εκεί που με Κλάτενμπεργκ νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Μετά του Καραντώνη (Ημαθίας), έχουμε και την επιστροφή-σκάνδαλο του Μανούχου (Αργολίδας), έστω και σε αγώνα της Superleague 2.

Στις 11 Απριλίου ο Καραντώνης σφύριξε το ματς Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-1 με VAR τον Μανούχο. Και οι δυο έγραψαν ιστορία αφού έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της σεζόν, μην καταλογίζοντας πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ σε χέρι του Κρέσπο στο 28'. Ο Καραντώνης φαντάστηκε ότι αν είναι χέρι είναι κοντά στο σώμα τους, ενώ ο Μανούχος, ο οποίος εξέτασε τη φάση, ακούγεται να του λέει «παίξε». Δηλαδή, αλλοίωσαν μέχρι και το VAR.

Αντί ο Κλάτενμπεργκ να τους στείλει σπίτι τους, ουσιαστικά τους δίνει και βραβείο αφού δεν τους τιμώρησε. Το περασμένο Σάββατο (24/04) ο Καραντώνης σφύριξε Ατρόμητος-Λαμία 0-0 και τη Μεγάλη Τρίτη (27/04) ο Μανούχος ορίστηκε να σφυρίξει Δόξα Δράμας-ΟΦ Ιεράπετρας για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague 2, όπου έβαλαν ρέφερι της πρώτης κατηγορίας, όπως επίσης και στα πλέι οφ.

Ο Κλάτενμπεργκ εκτέθηκε για μια ακόμη φορά και εκθέτει, για πολλοστή φορά, τις FIFA, UEFA που τον εισηγήθηκαν για να... φτιάξει τη διαιτησία. Ο Καραντώνης έμεινε εκτός για δυο αγωνιστικές, ή μια εμβόλιμη, και ο Μανούχος μόνο για τρεις. Ουσιαστικά δεν τιμωρήθηκαν για το εξόφθαλμο λάθος υπέρ του ΠΑΟΚ.

Όμως, ο Παπαπέτρου (Αθηνων) έμεινε εκτός για σαράντα μέρες ως VAR στο ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1, ο δε Τσαγκαράκης (Χανίων) δεν έχει σφυρίξει ακόμη στη Superleague, παρά τον έβαλε τέταρτο σε ματς της προπερασμένης εβδομάδας και στο διάστημα από το τέλος Ιανουαρίου σφύριξε μόνο στη Superleague 2.

Φωνάζουν από μακριά τα δυο μέτρα και δυο σταθμά. Όπως, φαίνεται από μακριά ότι ο Κλάτενμπεργκ, και όσοι βρίσκουν και τα κάνουν, τα έχουν ισοπεδώσει όλα...

Διαβάστε επίσης