Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, εσύ στον τελικό, εσύ το νταμπλ! (photo)

Θρύλε, εσύ στον τελικό, εσύ το νταμπλ! (photo)
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 - 10:58

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:00 τον ΠΑΣ, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με φόντο τον τελικό και την κούπα. Οι Πειραιώτες, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και στον θεσμό του Κυπέλλου. Και μέσα στο γήπεδό τους να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό. Εκεί όπου θα περιμένουν έναν εκ των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, οι οποίοι κοντράρονται στον έτερο ημιτελικό του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός έκανε, κόντρα στην ΑΕΚ, διαχείριση δυναμικού και ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ανάσες και ξεκούραση, σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν τραβήξει ως επί το πλείστον το κουπί, από την αρχή της σεζόν. Και εκείνοι καλούνται σήμερα, να παρουσιαστούν έτοιμοι και με την απαραίτητη φρεσκάδα, για να διεκδικήσουν, απέναντι στον ΠΑΣ, την πρόκριση. Αλλά και -φυσικά- με την απαραίτητη «δίψα», για να κατακτήσουν έναν τίτλο, τον οποίο αξίζουν και οφείλουν να κατακτήσουν.

Ο Ολυμπιακός έχει τις γνωστές απουσίες ενώ, όπως σας ενημερώσαμε, ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής και τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον, με την προοπτική να επαναφέρει στον άσο τον Ζοζέ Σα.

Φουλάρει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, για άλλο ένα νταμπλ. Ένα νταμπλ που αξίζει. Ένα νταμπλ το οποί περιμένει και ο κόσμος του. Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης

Όλα δείχνουν, ξανά, 3-4-3

Όλα δείχνουν, ξανά, 3-4-3

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει κατασταλάξει, ως προς τον σχηματισμό που θα επιλέξει απόψε, απέναντι στον ΠΑΣ.