Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν χρειάζεται να το πούμε: Πρόκριση για τον κόσμο! (video)

Δεν χρειάζεται να το πούμε: Πρόκριση για τον κόσμο! (video)
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 - 11:22

Ένας λόγος σημαντικός, για να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός την πρόκριση. Για την ακρίβεια, ο λόγος από τον οποίο πρέπει όλα να αρχίζουν και στον οποίο πρέπει όλα να τελειώνουν: Ο κόσμος της ομάδας! Ο λαός του Θρύλου… Πρόκριση για τον κόσμο, πρέπει να πάρει απόψε, η ομάδα του Μαρτίνς. Για αυτό τον κόσμο, που έχει βιώσει αυτή τη στέρηση, του να βλέπει από κοντά τον αγαπημένο του Ολυμπιακό! Που έχει βιώσει αυτή την απόσταση, από την αγαπημένη του ομάδα. Που έχει βιώσει αυτή την απουσία, από το γήπεδο Καραϊσκάκη, λόγω της πανδημίας και όλης της κατάστασης αυτής, η οποία έχει κρατήσει μακριά από τον ΘΡΥΛΟ, τον 12ο παίκτη του!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού διψά. Δεν… σνομπάρει τίτλους. Ποτέ. Δεν… σνομπάρει μία πρόκριση. Δεν σνομπάρει ποτέ, έναν τελικό. Και ένα νταμπλ. Ο θρύλος είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και μαζί και ο κόσμος του, είναι φτιαγμένος, για να τον συνοδεύει στα δύσκολα. Και τώρα, στερείται αυτή τη δυνατότητα, δεν μπορεί να γεμίσει, σήμερα, το Καραϊσκάκη και να ωθήσει παίκτες και Μαρτίνς στον τελικό, με τη φωνή και το τραγούδι!

Πρόκριση και για τον λαό του Ολυμπιακού, απόψε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Για να μπορέσουν, στο φινάλε, ομάδα και κόσμος, να πανηγυρίσουν ως ένα, το νταμπλ!

Διαβάστε επίσης

Όλα δείχνουν, ξανά, 3-4-3

Όλα δείχνουν, ξανά, 3-4-3

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει κατασταλάξει, ως προς τον σχηματισμό που θα επιλέξει απόψε, απέναντι στον ΠΑΣ.