Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα δείχνουν, ξανά, 3-4-3

Όλα δείχνουν, ξανά, 3-4-3
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 - 11:38

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα πάει, ξανά απόψε, με το 3-4-3 ως σχηματισμό στο γήπεδο, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει κατασταλάξει, ως προς τον τρόπο, με τον οποίο θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη. Ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα τη νικήσει. Ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα την αποκλείσει. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει να έχει κατασταλάξει σε τριάδα στην άμυνα και γεμάτα άκρα, με δύο φουλ μπακ (όλα δείχνουν Όλεγκ-Ανδρούτσο) και δύο κεντρικά χαφ (όλα δείχνουν Καμαρά-Εμβιλά).

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει κατασταλάξει στην τριάδα των Σωκράτη-Σεμέδο-Χολέμπας. Οι τρεις τους είναι ικανοί να καλύψουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα μετόπισθεν. Ο Σεμέδο δεξιά, να δίνει βοήθειες στον Ανδρούτσο και ο Χολέμπας αριστερά, να δίνει βοήθειες στον Όλεγκ. Με τον Σωκράτη να «σκουπίζει» στον κεντρικό άξονα και να δίνει το «κουμάντο» στην τελευταία γραμμή, πριν τον Σα.

Τα εξτρέμ αποτελούν, όπως πάντα μία πηγή «προβληματισμού» για τον Πορτογάλο, αφού έχει αρκετές επιλογές και λύσεις και όλοι οι παίκτες, οι οποίοι μπορούν να παίξουν εκεί, είναι φορμαρισμένοι και σε καλό «φεγγάρι». Στην επίθεση, στον νέο του ρόλο ως «Χάρι Κέιν», θα είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Είναι σαφές, λοιπόν, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς πάει με την καλύτερη δυνατή 11άδα, για να πάρει την πρόκριση και τίποτε άλλο.

Διαβάστε επίσης