Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νέος «σεισμός» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Κατέθεσε η ΑΕΛ την καταγγελία για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ΕΕΑ!

Νέος «σεισμός» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Κατέθεσε η ΑΕΛ την καταγγελία για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ΕΕΑ!
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 - 15:05

Νέος σεισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Νέα υπόθεση πολυιδιοκτησίας, με την ΑΕΛ να καταγγέλλει επίσημα πλέον, ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είναι υπό τον έλεγχο μετόχων, οι οποίοι δεν έχουν περάσει από τον έλεγχο της ΕΕΑ! Την καταγγελία έκανε, φυσικά, στην ίδια την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στη συνέχεια, με ανακοίνωσή της, τόνισε ότι δεν θα αποκαλύψει τον αγοραστή, λόγω του ότι ο ΠΑΣ παίζει σήμερα αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-βόμβα της ΑΕΛ:

«Κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την μεταβίβαση του μετοχικού της κεφαλαίου, με συμβολαιογραφικά έγγραφα σε φυσικό πρόσωπο, κάτοικο Ιωαννίνων, ο οποίος σχετιζόταν και σχετίζεται επιχειρηματικά κατά τον χρόνο της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, με δύο επιχειρηματίες ιδιοκτήτες και συνιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League, χωρίς να ενημερωθεί ποτέ για αυτή την μεταβίβαση η μόνη αρμόδια να την εγκρίνει, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η μεταβίβαση υπέκρυπτε και υποκρύπτει τον απόλυτο έλεγχο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ακόμη και σήμερα από τον ένα εκ των ιδιοκτητών των δύο ΠΑΕ που εμπλέκονται και λόγω της παρανομίας αυτής της συναλλαγής και της παντελούς αδυναμίας να εγκριθεί αυτή η μεταβίβαση αποκρύφτηκε το γεγονός από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω του ότι σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δίνει αγώνα κυπέλου με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν αποκαλύπτει τον αγοραστή, ο οποίος ήταν εικονικός αγοραστής και ουδέποτε ενεφανίσθη στο προσκήνιο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως και ουδέποτε κατέβαλε ούτε ένα ευρώ για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ούτε τον αριθμό των συμβολαίων και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που αφορούν τα ονόματα ιδιοκτητών ΠΑΕ που συμμετείχαν σε αυτή την παράνομη διαδικασία, όπως και τις λεπτομέρειες της που αναφέρονται στην καταγγελία και αυτό θα γίνει σε συνέντευξη τύπου είτε στην Αθήνα, είτε στην Λάρισα αμέσως μετά το Πάσχα».

Διαβάστε επίσης