Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολα θα δώσει η Σεντ Ετιέν τη ρήτρα για Σισέ

Δύσκολα θα δώσει η Σεντ Ετιέν τη ρήτρα για Σισέ
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 - 13:04

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις, στο θέμα Σισέ. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ, ο οποίος παίζει στη Σεντ Ετιέν, ως δανεικός, από τον Θρύλο, έχει ρήτρα αγοράς, από τη γαλλική ομάδα, στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό το οποίο μοιάζει δύσκολο, στην παρούσα φάση, να καταβάλουν οι Γάλλοι. Όχι γιατί δεν πιστεύουν ότι ο Σισέ τα αξίζει, αλλά γιατί μοιάζουν να δυσκολεύονται να κινηθούν σε αυτά τα οικονομικά επίπεδα, αυτή την περίοδο. Και το γαλλικό ποδόσφαιρο έχει δεχθεί πλήγμα οικονομικό, όπως το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, συνολικά και αυτό επηρεάζει και την υπόθεση Σισέ.

Στη Γαλλία τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Σεντ Ετιέν το σκέφτεται, όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμη να προχωρήσει στην πληρωμή της ρήτρας, για να πάρει τον Σισέ. Η λογική λέει ότι θα προσπαθήσει να πληρώσει λιγότερα. Μία πλευρά αναφέρει ότι η Σεντ Ετιέν θα προσπαθήσει να κατεβάσει τα χρήματα αρκετά. Κάτω από τα μισά. Με τέτοιες συνθήκες, βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πιθανότητα να δεχθεί, βέβαια, αφού θεωρεί ότι ο Σισέ αξίζει τη ρήτρα και παραπάνω!

Αναμένουμε. Προς το παρόν το θέμα είναι «στον αέρα». Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Αν η Σεντ Ετιέν αποφασίσει να πάει σε μακροσκελή παζάρια, ο Ολυμπιακός απλώς θα δει τον Σισέ να επιστρέφει στην Ελλάδα και στο Ρέντη. Και αυτό, βεβαίως, δεν θα… χαλάσει κιόλας, τους Πειραιώτες. Ο Σισέ είναι καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης