Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλα λέει ο Μαρκ, άλλα κάνει ο Κλάτενμπεργκ!

Άλλα λέει ο Μαρκ, άλλα κάνει ο Κλάτενμπεργκ!
Σάββατο, 1 Μαΐου 2021 - 15:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Παραμένει άγνωστη η χρησιμότητα της τηλεκριτικής που κάνει ο Κλάτενμπεργκ. Μάλλον, σόου θέλει να κάνει ο άνθρωπος αφού άλλα λέει όταν κρίνει φάσεις και άλλα κάνει όταν ορίζει διαιτητές. Εκτός αν τηλεκριτική κάνει ο Μαρκ και ορισμούς κάνει ο Κλάτενμπεργκ.

Τι εννοούμε;

Κλάτενμπεργκ ίσον δόκτορ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ. Λες και άλλος ορίζει, άλλος κάνει τηλεκριτική. Από τη μια ο Κλάτενμπεργκ παραδέχθηκε ότι ο Καραντώνης (Ημαθίας) και ο Μανούχος (Αργολίδας), διαιτητής και VAR, αντίστοιχα, έκαναν λάθος και έπρεπε να δώσουν πέναλτι στο χέρι του Κρέσπο, στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1). Και δεν είναι κάποιο τυχαίο λάθος αλλά ένα εξόφθαλμο λάθος.

Από την άλλη πλευρά, ο Κλάτενμπεργκ απέδειξε ότι η τηλεκριτική του είναι μόνο λόγια του αέρα. Δεν τιμώρησε τους δυο διαιτητές ούτε για τα μάτια του κόσμου, αντίθετα, βιάστηκε να τους επαναφέρει. Ο αγώνας Αστέρας-ΠΑΟΚ έγινε στις 11 Απριλίου και το περασμένο Σάββατο (24/4) ο Καραντώνης σφύριξε Ατρόμητος-Λαμία 0-0 για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας και ο Μανούχος, την περασμένη Τρίτη ((27/04) Δόξα Δράμας-ΟΦΙ 0-3 για τα αντίστοιχα της Σούπερ Λίγκας 2, ματς που έγινε προχθές.

Όμως, την πάτησε με τον Καραντώνη, καθώς με βάση την τηλεκριτική του έπρεπε αφήσει τον Ατρόμητο με εννέα παίκτες και εκτός από τον Γιαννιώτη έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα και ο Νταβιώτης που πήγε με τις τάπες στον Προβυδάκη. Όμως, ο Καραντώνης του έδειξε κίτρινη κάρτα! Με άλλα λόγια τον επανάφερε μετά από δυο αγωνιστικές και δεν πέτυχε φάση στο Περιστέρι. Πάντως, κανένα πρόβλημα, θα τον ορίσει ξανά, όπως και τον Μανούχο.

Κανονικά οι Καραντώνης, Μανούχος έπρεπε να πάνε σπίτι τους για το λάθος που έκαναν καθώς πρόκειται για λάθος που... ακολουθεί έναν διαιτητή σε όλη την καριέρα του. Τέτοια κάνει ο Κλάτενμπεργκ και δείχνει ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, ότι έχει χάσει τον έλεγχο.

Διαβάστε επίσης