Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του δίνει το χρίσμα, το είπε καθαρά (video)

Του δίνει το χρίσμα, το είπε καθαρά (video)
Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021 - 07:15

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει ήδη το 46ο και του απομένει ακόμη ένας τίτλος, για να ολοκληρώσει όπως πρέπει τη χρονιά. Ο πρωταθλητής Ελλάδας αναμένεται, στα προσεχή ματς των πλέι οφ, να δουλέψει και για την επόμενη χρονιά. Όπως ήδη κάνει, ως έναν βαθμό. Ο Μαρτίνς, μάλιστα, με τις πρόσφατες δηλώσεις του στη Nova είπε καθαρά πως, σε ό,τι αφορά τον άσο, θα δώσει χρόνο και ευκαιρίες στον Τζολάκη.

«Ναι, ο Τζολάκης έχει δώσει εγγυήσεις, σε όσα παιχνίδια έπαιξε έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Υπολογίζουμε σε αυτόν και στο επόμενο παιχνίδι αυτός θα είναι ο βασικός», ήταν τα λόγια του. Και λογικό, βεβαίως, αφού ο νεαρός πρέπει να δουλευτεί. Αποτελεί, αναμφίβολα, μεγάλη επένδυση για το μέλλον και στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά, στην εξέλιξή του. Είναι λογικό, άλλωστε, η μεγαλύτερη ελληνικό ομάδα, να προτιμά να έχει κάτω από τα γκολπόστ της έναν Έλληνα τερματοφύλακα, χωρίς αυτό βέβαια, να υποβαθμίζει τους ξένους που κατά καιρούς έχουν υπερασπιστεί την εστία της.

Ο Τζολάκης διαθέτει ταλέντο, προσόντα και έχει περιθώρια εξέλιξης. Θα τον δούμε, λοιπόν, να βγαίνει ξανά μπροστά, το αμέσως προσεχές διάστημα. Και λογικό…

Διαβάστε επίσης