Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε παίξε γερά, παίξει με τσαμπουκά! (photo)

Θρύλε παίξε γερά, παίξει με τσαμπουκά! (photo)
Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021 - 10:58

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα το απόγευμα, στη δράση! Στις 17:15 φιλοξενείται στην έδρα του Άρη, τον οποίο έχει φέτος καταφέρει να… τιθασεύσει, σε όποια διοργάνωση και αν τον έχει συναντήσει! Ο Άρης παραμένει η μία από τις δύο ομάδες (μαζί με τον ΠΑΣ) που έχουν δυσκολέψει τον Ολυμπιακό, όσο καμία άλλη φέτος, αλλά δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει και αυτό αποδεικνύει (επίσης) την ανωτερότητα του Θρύλου!

Για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ, λοιπόν, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δοκιμάζεται στην έδρα της ομάδας του Μάντζιου και στόχος είναι να φύγει νικήτρια, ώστε να τερματίσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά, από τους διώκτες της. Εντάξει, προφανώς η διαφορά που έχει ήδη είναι τεράστια και… υπέρ αρκετή, αλλά ο Θρύλος δεν έχει συνηθίσει να «αφήνει το πόδι από το γκάζι» και να χαλαρώνει, παρά μόνο όταν τελειώνουν και επίσημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Με αρκετά προβλήματα, ειδικά στην άμυνα, αφού στις άλλες γραμμές είναι εν πολλοίς πλήρης, ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει και σήμερα να κάνει «κουμάντο» στις αναμετρήσεις με τον Άρη, όπως έχει κάνει φέτος, σε όλη τη σεζόν. Ραντεβού στις 17:15 μέσα από το gavros.gr για τη live περιγραφή του αγώνα!

Διαβάστε επίσης