Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη φορά ενδεκαδάτος ο Σουρλής!

Πρώτη φορά ενδεκαδάτος ο Σουρλής!
Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021 - 16:33

Ο Βασίλης Σουρλής έχει αφήσει ήδη εξαιρετικές εντυπώσεις στον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τον έχει δει στις προπονήσεις τον έχει δει σε κάποιες, σποραδικές συμμετοχές του, στην 11άδα του Ολυμπιακού, ως αλλαγή. Τον ξέρει, βεβαίως και από τη συμμετοχή του, στην ομάδα του Ολυμπιακού. Και τώρα, ήρθε η ώρα να πάρει, για πρώτη φορά, το χρίσμα, από τον προπονητή του και να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Σουρλής είναι έτοιμος να πάρει μία μεγάλη ευκαιρία και να γράψει τη δική του, χρυσή σελίδα. Σε προσωπικό επίπεδο, κυρίως, αλλά και να δώσει στον Ολυμπιακό, τη βοήθεια που η ομάδα χρειάζεται, στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο νεαρός μέχρι στιγμής μετρά συμμετοχές μόνο ως αλλαγή, σε ματς μικρής σημασίας, στα οποία ο Μαρτίνς μπορούσε να κάνει αλλαγές και δοκιμές.

Ο 18χρονος (16/11/2002) κεντρικός μέσος έχει συνολικά τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, όλες ως αλλαγή. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Σουρλής έχει 2 συμμετοχές ως αλλαγή. Στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (20/1, 0-3) και το εκτός έδρας ματς Πρωταθλήματος με την ΑΕΛ (14/3, 1-3).

Τώρα, όμως, ο Σουρλής μπαίνει στα βαθιά και όχι απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, αλλά απέναντι σε μία ομάδα, η οποία καίγεται να νικήσει τον Ολυμπιακό και αναμένεται να τα δώσει όλα!

Διαβάστε επίσης

Άρης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (Τελικό)

Άρης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (Τελικό)

Πάμε ζωντανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Για μία ακόμη φορά αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, σήμερα στις 17:15 στη Θεσσαλονίκη...