Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλογερόπουλος: «Παιδιά απ' όλη την Ελλάδα θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου»

Καλογερόπουλος: «Παιδιά απ' όλη την Ελλάδα θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου»
Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021 - 20:35

Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος σε ηλικία μόλις 17 ετών, στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη. Μετά τον αγώνα του Θρύλου έκανε δηλώσεις στο Olympiacos TV, τονίζοντας ο νεαρός αμυντικός:

«Είναι μία τρομερή εμπειρία. Πολλά παιδιά απ' όλη την Ελλάδα θα ήθελαν να ήταν στη θέση τη δική μου. Δεν το περίμενα και εγώ. Το είχα ως σκέψη αλλά όχι για φέτος, όχι τόσο γρήγορα. Είναι δύσκολο να πετύχει κάποιος κάτι τέτοιο αν έχει μείνει καιρό εκτός αγώνων και να έχει χάσει το ρυθμό του. Μόνο με τις προπονήσεις δεν μπορεί κάποιος να έχει τον αγωνιστικό ρυθμό. Για αυτό πρέπει να δίνεις το κάτι παραπάνω στην προπόνηση, έτσι ώστε να είναι σαν αγώνας.

Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Περίμενα ότι θα ήμουν με την ομάδα τις ημέρες που έλειπαν οι διεθνείς. Μετά είδα ότι έμεινα "πάνω" άρχισε να περνάει αυτό από το μυαλό μου, αλλά είναι νωρίς ακόμα.

Είναι τρομερή εμπειρία όλο αυτό. Σίγουρα το ευχαριστήθηκε η μητέρα μου και ο αδερφός μου που με παρακολούθησαν από το σπίτι. Ξέρω ότι με παρακολούθησαν και ότι έχουν παρέα στο σπίτι. Το αφιέρωνω σε αυτούς γιατί είναι δίπλα μου κάθε στιγμή και ας μην είναι κοντά μου.

Δεν υπάρχουν όρια, θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Διαβάστε επίσης