Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ακαδημία του Θρύλου βγάζει αστέρια!

Η ακαδημία του Θρύλου βγάζει αστέρια!
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 - 00:51

Μπορεί να μην πήρε ο Ολυμπιακός τη νίκη απέναντι στον Άρη στα πλέι οφ της Super League, αλλά από την άλλη η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι τώρα.

Το σημαντικό όμως είναι πως για μία ακόμη φορά φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει μία ακαδημία η οποία βγάζει τα αυριανά ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του Θρύλου, αγωνίστηκαν απέναντι στον Άρη, κάποιοι ως βασικοί, άλλοι ως αλλαγές.

Ένας απ' αυτούς φυσικά εδώ και χρόνια είναι ο Φορτούνης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί στην ακαδημία του συλλόγου και είναι ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής εδώ και χρόνια!

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και οι παίκτες που έχουν μεγάλο μέλλον μπροστά τους.

Βασικός στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ήταν ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τζολάκης. Μόλις 18 ετών και έχει προλάβει να πάρει αρκετά ματς με τους «ερυθρόλευκους», έχοντας στο βιογραφικό του και έναν τελικό Κυπέλλου, το οποίο κατέκτησε και η ομάδα.

Επίσης βασικοί ήταν και οι Σουρλής, Βρουσάι. Παίκτες από την ακαδημία του Θρύλου οι οποίοι έχουν μέλλον μπροστά τους και έχουν δείξει πως μπορούν να βρουν το ρόλο τους στον Ολυμπιακό.

Ως αλλαγή όμως χρησιμοποιήθηκε και ο Καλογερόπουλος, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμη ούτε καν τα 17 του χρόνια! Ποδοσφαιριστής από τα τμήματα υποδομής και έχει ήδη γίνει μέλος της πρώτης ομάδας και αποτελεί ένα από τα αυριανά αστέρια του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Διαβάστε επίσης

Ο Κλάτενμπεργκ «προδίδει» τον εαυτό του

Ο Κλάτενμπεργκ «προδίδει» τον εαυτό του

Οι ορισμοί στη Superleague 2, μέχρι και των Σιδηρόπουλο, Φωτιά, επιβεβαιώνουν το χαμηλό επίπεδο της διαιτησίας και καταδεικνύουν το λάθος του Άγγλου να μην κάνει σαρωτικές αλλαγές...