Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουτσιαύτης στην Τρίπολη

Κουτσιαύτης στην Τρίπολη
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 - 10:43

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ντέρμπι, αυτή την αγωνιστική των πλέι οφ, που έρχεται. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην παίρνει και ξένους διαιτητές, στο παιχνίδι του. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο Θρύλος θα διεκδικήσει τη νίκη, κάνοντας παράλληλα αρκετές δοκιμές, αφού έχει το πρωτάθλημα εξασφαλισμένο. Ο Αστέρας, από την άλλη, δεν κυνηγάει επίσης κάτι το ιδιαίτερο και η ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ αντιμετωπίζει το ματς ως… low profile, ορίζοντας σε αυτό ελληνική ομάδα διαιτητών. Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, από την Άρτα.

Ο Κουτσιαύτης έχει παίξει στο παρελθόν Ολυμπιακό, με διάφορα μικροπαράπονα, από πλευράς Θρύλου. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, το να ψάξεις να βρεις Έλληνα διαιτητής που δεν έχει δημιουργήσει παράπονα στον Θρύλο, είναι σαν να ψάχνεις να βρεις… ψύλλους στα άχυρα.

Βοηθοί του Κουτσιαύτη θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια, από τη Δυτική Αττική και ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, από την… Αρκαδία. Τέταρτος θα είναι ο γνωστός Καραντώνης (Ημαθίας), ο οποίος επέστρεψε άμεσα στη δράση, μετά τα όσα είχε κάνει με τον Μανούχο, στο ίδιο γήπεδο, στο ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ. Ο Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία θα είναι στο VAR, ενώ ο Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής) θα είναι ο AVAR. Τέλος, η Αντωνία Κοκότου από την Αργολίδα, θα είναι παρατηρητής διαιτησίας.

Διαβάστε επίσης