Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλαυση!

Απόλαυση!
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 - 12:18

Ο ορισμός του Ουκρανού διαιτητή Αρανόφσκι, στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, αλλά και η διατήρηση του Γκορτσίλα, σε ματς και αυτή την αγωνιστική που έρχεται (έστω και σε πλέι άουτ) έχει φέρει, από το πρωί της Παρασκευής… νέο χάος! Νέο… χάος, ανάμεσα στα μέλη της «εξυγίανσης», τα οποία μπροστά στο φάσμα της εξόδου ή της μη εξόδου στην Ευρώπη, έχουν αρχίσει, τις τελευταίες αγωνιστικές να… βγάζουν για τα καλά τα μαχαίρια, από τα… θηκάρια τους! Ο Ολυμπιακός, στο μεταξύ, κάθεται αναπαυτικά στον θρόνο του Πρωταθλητή Ελλάδας και… απολαμβάνει!

Η πλευρά του ΠΑΟ, από τα Μέσα επιρροής Αλαφούζου βγάζει δυσαρέσκεια για τον ορισμό του διαιτητή και την επιστροφή Γκορτσίλα (είχαν παράπονα στον ΠΑΟ από εκείνον) και γενικά η κόντρα έχει αρχίσει να… κορυφώνεται. Απόλαυση να βλέπεις τους «εξυγιαντές» του ποδοσφαίρου να φωνάζουν για το ποδόσφαιρο που μας λένε ότι οι ίδιοι… εξυγίαναν. Γιατί εδώ και χρόνια προσπαθούσαν να μας δώσουν, σε μεγάλο βαθμό, την εικόνα ενός ποδοσφαίρου… το οποίο σώθηκε και είναι στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση. Ένα ποδόσφαιρο δίχως προβλήματα, ένα ποδόσφαιρο δίχως λόγο για… παράπονα. Αλλά ξεχάσαμε, μόνο ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να διαμαρτύρεται… Όλοι οι άλλοι επιτρέπεται.

Ο Θρύλος, στο μεταξύ, ο οποίος έχει ζήσει τα μύρια όσα, σε ματς της Σούπερ Λιγκ, με «εξυγιαντικές» διαιτησίες, μπορεί πλέον να κάθετα αναπαυτικά και να… χαμογελάει, μπροστά στη «σφαγή» που γίνεται πίσω του και τις «βολές» του ενός «εξυγιαντή» προς τον άλλο…

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει τον νέο Ολυμπιακό

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει τον νέο Ολυμπιακό

Θέμα «μεταγραφής» του Μαρτίνς στην Αγγλία δεν φαίνεται να έχει ανοίξει αυτή τη στιγμή. Σενάρια έρχονται και φεύγουν, αλλά για την ώρα, ο Μαρτίνς δουλεύει για τον νέο Θρύλο.