Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αστέρας-Ολυμπιακός: Διόρθωσε το λάθος του ο Κλάτενμπεργκ!

Αστέρας-Ολυμπιακός: Διόρθωσε το λάθος του ο Κλάτενμπεργκ!
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 - 11:58

Αντιλήφθηκε (ή μάλλον του το… ψιθύρισαν) την γκάφα που είχε κάνει ο Κλάτενμπεργκ, ορίζοντας στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, βοηθό από την… Αρκαδία. Τυπικά δεν είναι άκυρο το να το κάνει, αλλά για προφανείς λόγους δεν συνηθίζεται να ορίζονται διαιτητές και βοηθοί στα ματς των ομάδων, από της ΕΠΣ της μιας από τις δύο ομάδες. Ο Τριανταφύλλου από την Αρκαδία φεύγει, λοιπόν, από τη διαιτητική ομάδα του Κουτσιαύτη, στο ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός και στην θέση του μπαίνει ο Ηλίας Αλεξέας, από τη Μεσσηνία.

Αναλυτικά, λοιπόν: Διαιτητής είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, Άρτας. Βοηθοί του Κουτσιαύτη θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια, από τη Δυτική Αττική και ο Ηλίας Αλεξέας, από τη Μεσσηνία. Τέταρτος θα είναι ο γνωστός Καραντώνης (Ημαθίας), ο οποίος επέστρεψε άμεσα στη δράση, μετά τα όσα είχε κάνει με τον Μανούχο, στο ίδιο γήπεδο, στο ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ. Ο Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία θα είναι στο VAR, ενώ ο Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής) θα είναι ο AVAR. Τέλος, η Αντωνία Κοκότου από την Αργολίδα, θα είναι παρατηρητής διαιτησίας.

Διαβάστε επίσης

Απόλαυση!

Απόλαυση!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για στέψη και οι άλλοι… σφάζονται μπροστά στον Κλάτενμπεργκ!

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει τον νέο Ολυμπιακό

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει τον νέο Ολυμπιακό

Θέμα «μεταγραφής» του Μαρτίνς στην Αγγλία δεν φαίνεται να έχει ανοίξει αυτή τη στιγμή. Σενάρια έρχονται και φεύγουν, αλλά για την ώρα, ο Μαρτίνς δουλεύει για τον νέο Θρύλο.