Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αρχίζει αποκατάσταση ο Μπα, μετά το χειρουργείο

Αρχίζει αποκατάσταση ο Μπα, μετά το χειρουργείο
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 - 13:42

Ο Ουσεϊνού Μπα θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες, αλλά αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος, στην ενεργό δράση. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, κάνοντας επέμβαση στη μέση του, για να αντιμετωπίσει ριζικά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Ο Μπα έκανε την επέμβαση στη Γαλλία, αυτή ήταν επιτυχημένη και πλέον, μπαίνει σε διαδικασία αποκατάστασης, προκειμένου να επιστρέψει, εντός εβδομάδων, στην ενεργό δράση.

Ο Μπα δοκίμασε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα συντηρητικά, κάνοντας θεραπείες και ακολουθώντας ειδική αγωγή. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας δεν απέφεραν καρπούς, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και ο ποδοσφαιριστής, να συζητήσουν για την εξεύρεση άλλης λύσης. Εντέλει, αποφασίστηκε ο Μπα να κάνει το χειρουργείο, το οποίο και έκανε, στη Γαλλία, όπως προαναφέραμε.

Πλέον, ο ποδοσφαιριστής μπαίνει σε διαδικασία αποκατάστασης. Θα κάνει αγώνα δρόμου, για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση και να ενισχύσει ξανά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από τα προκριματικά του καλοκαιριού, στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει τον νέο Ολυμπιακό

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει τον νέο Ολυμπιακό

Θέμα «μεταγραφής» του Μαρτίνς στην Αγγλία δεν φαίνεται να έχει ανοίξει αυτή τη στιγμή. Σενάρια έρχονται και φεύγουν, αλλά για την ώρα, ο Μαρτίνς δουλεύει για τον νέο Θρύλο.

Απόλαυση!

Απόλαυση!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για στέψη και οι άλλοι… σφάζονται μπροστά στον Κλάτενμπεργκ!