Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δοκιμές θα κάνει και με τον Αστέρα

Δοκιμές θα κάνει και με τον Αστέρα
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 - 16:41

Δεν θα πρέπει να περιμένουμε Ολυμπιακό με βασικές επιλογές, στην Τρίπολη. Το ρόστερ του Θρύλου είναι γεμάτο και πλούσιο σε ποιότητα, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να έχει τη δυνατότητα να αλλάζει πρόσωπα και συστήματα και να παίρνει αποτελέσματα. Είδαμε και απέναντι στον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να… καίγονται για νίκη, ότι τα λεγόμενα «δεύτερα» (που θα ‘λεγε και ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος) του Θρύλου πήραν αποτέλεσμα και έφυγαν αήττητοι, από την έδρα του Άρη.

Ο Ολυμπιακός και κόντρα στον Αστέρα, αναμένεται να παραταχθεί στην Τρίπολη, με αλλαγές. Ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα, να δει παίκτες. Ο Μαρτίνς να κάνει πειράματα, μία επιπλέον αξιολόγηση υλικού και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται αρκετοί από τους παίκτες του, οι οποίοι δεν έχουν παίξει πολύ φέτος.

Όσο οι μέρες περνούν και ο τελικός θα πλησιάζει, αναμένουμε να δούμε, ξανά την ομάδα να παίζει με βασικούς. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, οπότε θα γίνει και η απονομή, ο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει ξανά χρίσμα στην βασική του ομάδα, όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τελευταία αγωνιστική. Έτσι, θα μπορέσει να δώσει ξανά ρυθμό στους παίκτες του, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, στις 22 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει τον νέο Ολυμπιακό

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει τον νέο Ολυμπιακό

Θέμα «μεταγραφής» του Μαρτίνς στην Αγγλία δεν φαίνεται να έχει ανοίξει αυτή τη στιγμή. Σενάρια έρχονται και φεύγουν, αλλά για την ώρα, ο Μαρτίνς δουλεύει για τον νέο Θρύλο.