Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη και οι Βετεράνοι! (photos, video)

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη και οι Βετεράνοι! (photos, video)
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 - 17:29

Δυναμικό «παρών» στη γιορτή για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος θα δώσουν και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, μιας και έκλεισαν θέση στο Ναό! Με τον πρόεδρο Γιώργο Δαρίβα, «παρών» στο πρωτάθλημα του 1946 και τώρα σε αυτό του 2021, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Γκαϊτατζή και τον γενικό γραμματέα Αντώνη Γλύκα να δίνουν τον τόνο, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Βετεράνων τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Καραϊσκάκη και εξασφάλισε ηλεκτρονική θέση για τη μεγάλη γιορτή.

Και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα είναι εκεί, δείχνοντας για άλλη μία φορά την στήριξή τους στην ομάδα, την στήριξή τους στον Ερασιτέχνη.

Τα ηλεκτρονικά τους εισιτήρια παρέλαβαν οι: Γιώργος Δαρίβας, Γιάννης Γκαϊτατζής, Αντώνης Γλύκας, Ηλίας Υφαντής , Παναγιώτης Κελεσίδης, Θανάσης Αγγελής, Σωτήρης Γκαβέζος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Πέτρος Μίχος, Πέτρος Ξανθόπουλος, Γιώργος Κοκολάκης, Χρήστος Καλτσάς, Ανδρέας Μπονόβας, Γιώργος Βαΐτσης, Δημήτρης Καλύκας, Αντώνης Τζανετουλάκος, Αλέκος Κτενάς, Γιώργος Κοττάκης, Κώστας Κουμαριάς.

Διαβάστε επίσης