Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλά κρατεί η κωμωδία με τους ορισμούς

Καλά κρατεί η κωμωδία με τους ορισμούς
Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 - 00:14
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τόσους μήνες κάνει ορισμούς ο Κλάτενμπεργκ αλλά η μια γκάφα διαδέχεται την άλλη. Κάθε φορά πάει από το κακό στο χειρότερο, σα να συναγωνίζεται τον κακό εαυτό του. Και για να συνεχίζει, είναι στον κόσμο του, επειδή νομίζει ότι δεν εκτίθεται.

Η... κωμωδία καλά κρατεί και όταν καταλάβει αυτά που κάνει θα είναι αργά για τη διαιτησία. Εδώ, δεν έχει καταλάβει ότι τον φώναξαν να κάνει ορισμούς και νομίζει ότι ήρθε για τηλεκριτική, λες και που κάνει αλλάζει κάτι καθώς οι διαιτητές συνεχίζουν να κάνουν εξόφθαλμα λάθη.

Με τους ορισμούς του Σαββατοκύριακου ο Κλάτενμπεργκ το παράκανε. Με το πού ανέβηκαν άρχισαν να κάνει αλλαγές, μπορεί να άκουγε και τα γέλια για τις... γκάφες του!

Με την... ανανέωση των ορισμών άλλαξε ο βοηθός Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) που τον είχε βάλει στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, αν και ανήκει στην ίδια ΕΠΣ με τη γηπεδούχο και στη θέση του έβαλε τον Αλεξέα (Μεσσηνίας) ο οποίος είχε μπει στο Ιωνικός-Ξάνθη, ματς που σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος. Στη θέση του Αλεξέα, βοηθός του Σιδηρόπουλου στο Ιωνικός-Ξάνθη μπήκε ο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Επίσης, άλλαξε τον Βασσάλο από παρατηρητή που αν και Αθηναίος, αν και ανήκει στον πίνακα της SL 2 τον είχε βάλει να βαθμολογήσει τον Ευαγγέλου (Αθηνών) στο Βόλος-ΑΕΛ. Έτσι τον Ευαγγέλου θα βαθμολογήσει ο Βλάχος (Γρεβενών). Κι εδώ παραδέχθηκε ότι είναι κακός ορισμός, σε μια αγωνιστική (6η) που είναι η πιο καθοριστική για τα πλέι άουτ της Superleague.

Για γέλια και για κλάματα η... περίπτωση Κλάτενμπεργκ. Όμως, στον Σιδηρόπουλο και στον Φωτιά που είναι διεθνείς και τους έχει βάλει να σφυρίξουν στην SL 2 (Ιωνικός-Ξάνθη και Λεβαδειακός-Διαγόρας) έβαλε παρατηρητές της δεύτερης κατηγορίας! Σα να βάζει λοχίες να βαθμολογήσουν στρατηγούς!

Έναν να πάρεις από τον δρόμο, να του εξηγήσεις πως γίνονται οι ορισμοί, θα αποφεύγει αυτές τις... χαζομάρες που κάνουν επαγγελματίες που πρότειναν οι ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και τις εκθέτουν. Για αυτό πρέπει να τους μαζέψουν, επειδή ο Κλάτενμπεργκ νομίζει ότι ήρθε μόνο για τηλεκριτική. Πάντως, και η τηλεκριτική του είναι σαν τους ορισμούς που κάνει...

Διαβάστε επίσης