Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι ευκαιρίες δίνονται, οι παίκτες να τις αρπάζουν

Οι ευκαιρίες δίνονται, οι παίκτες να τις αρπάζουν
Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 - 10:24

Ο Μαρτίνς διακρίνεται για τη δικαιοσύνη του. Κατά γενική ομολογία είναι ένας προπονητής ο οποίος κρίνει καθαρά με βάση τη φόρμα, την ψυχολογία και διαλέγει για την 11άδα, κάθε φορά, τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Και αυτό έχει μία γενικότερη θετική επίδραση στην ομάδα, με τους παίκτες να ξέρουν καλά πως αν συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά και να δείχνουν πράγματα στην προπόνηση, θα μπουν και στο γήπεδο. Μόνο τον Ολυμπιακό στο σύνολό του, βοηθά αυτό.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει ξανά ευκαιρίες, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Να δώσει τη δυνατότητα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές (και μη) που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, να μπουν στο χορτάρι και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, δείχνοντας πράγματα. Στο χέρι των ποδοσφαιριστών είναι να τις αρπάξουν αυτές τις ευκαιρίες.

‘Όπως και τις προάλλες, με τον Άρη, έτσι και τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» που θα μπουν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, οφείλουν να δείξουν στον προπονητή τους, για ποιο λόγο ο ίδιος οφείλει να τους βάζει περισσότερο να παίζουν. Γιατί οφείλει να τους δίνει περισσότερες ευκαιρίες, μέσα στη σεζόν. Αλλά και γιατί αξίζουν, πρωτίστως, να πάρουν μια ευκαιρία να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. και να μην πάνε, ας πούμε, δανεικοί ή κάτι αντίστοιχο.

Το θέμα δεν είναι, δηλαδή, μόνο να δίνει τις ευκαιρίες ο Μαρτίνς. Το θέμα είναι και οι παίκτες να τις παίρνουν. Γιατί στο τέλος της ημέρας, όλο αυτό γίνεται για έναν λόγο: Για να βαθύνει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας. Και να έχει ο προπονητής του Θρύλου, ανά πάσα στιγμή, περισσότερες έτοιμες λύσεις, στα χέρια του.

Διαβάστε επίσης