Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Σα, Κρίστινσον, Λαλά, Φορτούνη, Εμβιλά, αλλά με Σωκράτη

Χωρίς Σα, Κρίστινσον, Λαλά, Φορτούνη, Εμβιλά, αλλά με Σωκράτη
Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 - 16:47

Επιστροφή Σωκράτη για τον Θρύλο, στην αποστολή ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Μετά την απουσία του έμπειρου Έλληνα στόπερ, από την αποστολή του αγώνα με τον Άρη, προ ημερών, ο Μαρτίνς συμπεριλαμβάνει ξανά στα πλάνα του τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι κανονικά στην αποστολή για το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και το ματς με τους Αρκάδες, την Κυριακή το απόγευμα (17:15). Ο Μαρτίνς έχει και Σεμέδο και Χολέμπας, για τα μετόπισθεν, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τριάδα πίσω.

Σε ό,τι αφορά τις απουσίες, οι Σα και Κρίστινσον ξεκουράζονται και έτσι στην Τρίπολη αναμένουμε να δούμε ξανά Τζολάκη, κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου. Ο Λαλά που είχε ταλαιπωρηθεί από κάποιες μικροενοχλήσεις φαίνεται πως κρίθηκε ξανά ανέτοιμος, ενώ ο Μαρτίνς άφησε εκτός και Φορτούνη-Εμβιλά, προφανώς για να τους έχει σε μεγαλύτερη ετοιμότητα και με περισσότερες ανάσες, για το ματς με τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα, που συνδυάζεται και με τη φιέστα.

Αρκετές αλλαγές αναμένουμε στην 11άδα και αυτή τη φορά. Θα δούμε, όπως φαίνεται, αρκετά νέα πρόσωπα και δοκιμές από τον Πέδρο, ο οποίος αναμένεται με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, να επανέλθει σε πιο βασικές λύσεις, δουλεύοντας και για τον τελικό του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης