Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η συμμετοχή στην αποστολή είναι παράσημο

Και η συμμετοχή στην αποστολή είναι παράσημο
Κυριακή, 9 Μαΐου 2021 - 11:18

Δεν είναι μικρό πράγμα, το να βρεθείς στην αποστολή του Ολυμπιακού, για αγώνα πρωταθλήματος. Ακόμη και αν ο τίτλος έχει κριθεί, ακόμη και αν δεν πάρεις συμμετοχή στον ίδιο τον αγώνα, η συμμετοχή στην αποστολή είναι μέγα παράσημο! Είναι… μετάλλιο, το οποίο ο κάθε νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού οφείλει να κουβαλά μαζί για μια ζωή. Ως μία ισχυρή ανάμνηση αύριο, ως ένα τεράστιο κίνητρο τώρα. Γιατί κάπως έτσι αρχίζουν όλα, σε όλες τις μεγάλες καριέρες. Με μία συμμετοχή στην αποστολή. Με μία συμμετοχή στην 18άδα (20άδα εν προκειμένω). Με μία αλλαγή για 5, 10, 15 λεπτά. Κάπως έτσι αρχίζουν όλα.

Τις προάλλες στο ματς με τον Άρη ήταν ο Καλογερόπουλος. Αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Ίσως ο Παπαδούδης. Νωρίτερα ήταν ο Σουρλής. Και πάει λέγοντας. Ο Ολυμπιακός δουλεύει, παράλληλα με την πρώτη ομάδα του, την ακαδημία του. Δουλεύει για να βγάλει καλούς παίκτες και καλούς ανθρώπους, στο άθλημα. Και οφείλουν εκείνοι να τιμούν κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι εκείνη.

Μπορεί να είναι απλώς συμμετοχή σε μία προπόνηση, μπορεί να είναι μία συμμετοχή στην αποστολή. Μπορεί να είναι συμμετοχή στο ματς, για 2 λεπτά στις καθυστερήσεις, ως αλλαγή. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ευκαιρία. Οφείλουν ΟΛΟΙ οι νεαροί παίκτες του Θρύλου να την αρπάζουν από τα «μαλλιά» και να την κουβαλούν για πάντα μαζί τους, ως παράσημο!

Διαβάστε επίσης