Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ για Σουλεμάνα! (videos)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ για Σουλεμάνα! (videos)
Κυριακή, 9 Μαΐου 2021 - 11:59

Ο Σουλεμάνα αποτελεί έναν κύριο στόχο του Ολυμπιακού, για τα άκρα της επίθεσης. Σας έχουμε αναφέρει για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα ήθελε, ιδανικά, να φέρει στην Ελλάδα και να ντύσει στα ερυθρόλευκα. Δεν είναι, όμως, μόνος του ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή. Ο Σουλεμάνα φέρεται να έχει… δυνατούς «μνηστήρες», οι οποίοι τον έχουν ξεχωρίσει επίσης! Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άγιαξ!

Σύμφωνα με την Daily Mail, τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Νόρτζελαντ, τον οποίο έχει ξεχωρίσει το σκάουτινγκ των Πειραιωτών, τσεκάρει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ίδιο και ο Άγιαξ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, ο Μαξ Όφερμαρς, διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ, αναμένεται τη Δευτέρα (10/5, 20:00) να δει από κοντά τον Σουλεμάνα, στην αναμέτρηση της Νόρτζελαντ, με την Κοπεγχάγη.

Το έργο του Ολυμπιακού έχει δυσκολέψει αφάνταστα, όπως γίνεται αντιληπτό. Ο Ολυμπιακός δεν θα πέσει «αμαχητί», αλλά μπροστά σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ, η υπόθεση έχει γίνει πολύ πιο δύσκολη.

Θυμηθείτε τον Σουλεμάνα σε δράση:

** Η φωτό είναι από τον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή (Kamaldeen Sulemana) στο Facebook.

Διαβάστε επίσης