Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τιάγκο Σίλβα: «Έχω πολλά ακόμη να δώσω»

Τιάγκο Σίλβα: «Έχω πολλά ακόμη να δώσω»
Κυριακή, 9 Μαΐου 2021 - 15:22

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού, το τελευταίο διάστημα. Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού μίλησε για την απόδοσή του και για το πως κερδίζει χρόνο συμμετοχής, εσχάτως.

Αναλυτικά όσα είπε, στην κάμερα της Nova:

Νιώθω αυτοπεποίθηση, νιώθω πάρα πολύ καλά, μετά από αυτά τα αποτελέσματα. Γενικότερα όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής έχω, τόσο καλύτερα θα νιώθω.

Το κράτημα της μπάλας και η ποιοτική πάσα είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που έχω, ως παίκτης. Είναι ένα από τα πράγματα που προσπαθώ να κάνω μέσα στον αγώνα, για να βοηθάω να έρχεται το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Νομίζω πως δεν υπάρχει παίκτης, οποίος να έρχεται σε μία χώρα και σε έναν σύλλογο, από μία άλλη χώρα και από έναν άλλο σύλλογο και να δείχνει τι μπορεί να κάνει μέσα σε ένα αγώνα μόνο. Χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια για να δείξει τις ικανότητές του και χρόνος για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Νομίζω πως στα παιχνίδια που έχω την ευκαιρία να παίξω έχω δείξει τι μπορώ να κάνω. Δεν έχω φτάσει ακόμη στο σημείο που θέλω, χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να δείξω πράγματα. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε αγώνες και προπονήσεις και ελπίζω να δώσω και άλλα στην ομάδα, στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης