Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασικός ο Καλογερόπουλος! Το μέλλον είναι εδώ!

Βασικός ο Καλογερόπουλος! Το μέλλον είναι εδώ!
Κυριακή, 9 Μαΐου 2021 - 16:16

Ένας 16χρονος σέντερ μπακ δίπλα στον Σωκράτη Παπσταθόπουλο! Το έκανε ξανά το θαύμα του ο Πέδρο Μαρτίνς. Βασικός ο Καλογερόπουλος! Το μέλλον είναι εδώ! Το μέλλον είναι εδώ και δουλεύεται ΤΩΡΑ, από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του! Ο νεαρός Καλογερόπουλος, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή, στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Άρη και είχε παίξει, συνολικά για περίπου 15 λεπτά (και παραπάνω), έχει τώρα την ευκαιρία να παίξει ως βασικός, στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου!

Ο Έλληνας νεαρός στόπερ, που θα έπαιζε στην Κ17 αρχικά (αλλά λόγω σωματικών προσόντων και ταλέντου πήρε άμεσα… προαγωγή) παίρνει το χρίσμα από τον Πέδρο, ο οποίος δείχνει έτοιμος και διατεθειμένος να ρισκάρει, προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλει να ετοιμάσει για το άμεσο μέλλον της ομάδας!

Ο Καλογερόπουλος, στο μεταξύ, προέρχεται από τον Αστέρα Τρίπολης και κάνει, τώρα, το ντεμπούτο του κόντρα στην ομάδα από την οποία προέρχεται (αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, από τους Αρκάδες), ως βασικός για πρώτη φορά, στην καριέρα του! Θυμίζουμε είναι 16 ετών και 9 μηνών!

Διαβάστε επίσης

Και στο τέλος… ευνοείται ο ΠΑΟΚ (video)

Και στο τέλος… ευνοείται ο ΠΑΟΚ (video)

Η Σούπερ Λιγκ είναι ένα πρωτάθλημα, στο οποίο παίζουν 11 εναντίον 11 (όχι πάντα) και στο τέλος ευνοείται ο ΠΑΟΚ. Πάλι με πέναλτι ο «δικέφαλος» μπροστά στο σκορ…