Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελάχιστες ημέρες έμειναν, έκλεισες θέση;

Ελάχιστες ημέρες έμειναν, έκλεισες θέση;
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 - 16:13

Ελάχιστες ημέρες έμειναν. Ελάχιστος χρόνος απομένει, για τη μεγάλη ημέρα! Για την Τετάρτη, 12 Μαΐου, οπότε ο Ολυμπιακός θα σηκώσει ξανά, ψηλά στον ουρανό, την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας! Η μεγάλη φιέστα, η οποία θα ακολουθήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα επικυρώσει και τυπικά την κατάκτηση του 46ου από πλευράς Ολυμπιακού, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, αφού δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα παρουσίας κόσμου στο γήπεδο, λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, «τρέχει» ακόμη και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία πώλησης των εικονικών εισιτηρίων, για μία θέση στο γήπεδο Καραϊσκάκη έστω και νοητά! Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δώσει ήδη δυναμικό παρών και συνεχίζει να αγοράζει τα «εικονικά» εισιτήρια τα οποία έχουν «εκδοθεί» και οι εισπράξεις από τα οποία θα ενισχύσουν οικονομικά τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Ο λαός του Θρύλου έδειξε και συνεχίζει να δείχνει τη στήριξή του, προς τον Ερασιτέχνη, κάτι το οποίο πρέπει όλοι να κάνουν.

Όλοι όσοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη το εικονικό τους εισιτήριο, έχουν μπροστά ελάχιστες ημέρες για να το πράξουν. Και καλούνται να το κάνουν, με τον γνωστό τρόπο. Θυμηθείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Γεμίζουμε» το Γήπεδο Καραϊσκάκη στη φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου μετά την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Κλείσε το εισιτήριο σου για την «εικονική κερκίδα» και δήλωσε «παρών» στην απονομή των πρωταθλητών!

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια κοστίζουν 5€, 7€, 10€, 20€ και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.
Τιμή εισιτηρίου ανά θύρα:
5€: Θύρες 1-2-8-9-10-11-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-34-35.
7€: Θύρες 3-4-5-6-7 10€: Θύρες 12-14-15-16-30-33.
20€: VIP-VVIP.

Διευκρινίζεται ότι τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, δεν αποτελούν αποδεικτικό για την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο οποίο ισχύουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα κατά της πανδημίας COVID-19.

Η διαδικασία θα γίνεται:

  • Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

Μετά την αγορά θα λάβεις μαζί με το e-ticket και ένα αναμνηστικό δίπλωμα με το ονοματεπώνυμο σου.

«Γεμίζουμε» το Καραϊσκάκη - Στηρίζουμε τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης