Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βαλμπουενά για ΠΑΟΚ και φιέστα: «Να τιμήσουμε τη φανέλα της ομάδας» (video)

Βαλμπουενά για ΠΑΟΚ και φιέστα: «Να τιμήσουμε τη φανέλα της ομάδας» (video)
Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 - 22:00

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας στην κάμερα της Nova. Τι είπε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ατάκα «να τιμήσουμε τη φανέλα της ομάδας». Η φιέστα, η αγκαλιά στον Αλέξη Καλογερόπουλο και η επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο.

«Θα είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παρότι είμαστε ήδη πρωταθλητές, θα είναι γιορτή για εμάς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έρχεται με αυτοπεποίθηση γιατί μας νίκησε στην έδρα του. Παρότι υπάρχει ψυχική και σωματική κούραση, ξέρουμε ότι απομένουν ορισμένες μέρες σκληρής δουλειάς. Πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα της ομάδας», είπε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για το ποιος θα είναι ο πρώτος του στόχος στο μπουγέλο: «Είναι σημαντικό παιχνίδι και πριν απ' όλα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι. Να δείξουμε καλή εικόνα. Σκεφτόμαστε και τη γιορτή. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, θα υπάρχει νερό, σαμπάνια...».

Για την αγκαλιά στον Καλογερόπουλο: «Ήθελα να τιμήσω την πρώτη συμμετοχή του. Είναι ένα νέο παιδί, άπειρο. Νομίζω ότι θα ήταν σημαντικό για εκείνον να τον ενθαρρύνουμε, να τον επιβραβεύσουμε για την πολύ καλή απόδοση που είχε. Έκανε καλό παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι γιατί προέρχεται από την ακαδημία μας. Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο, όλοι ήμασταν νέοι και άπειροι. Είναι ωραίο να δίνουμε κουράγιο σε νέους παίκτες».

Για το αν σκέφτεται να έχει άλλο ρόλο μελλοντικά στον Ολυμπιακό: «Συγκεντρώνομαι αυτή τη στιγμή στο αγωνιστικό. Θέλω να παίζω, να συγκεντρωθώ στις προπονήσεις και να βοηθήσω τον σύλλογο. Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος με τον οποίο έχω δεθεί πολύ. Εκτός από τη Μαρσέιγ δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να έχω μείνει πάνω από δύο χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος που αγαπώ και έχω δεθεί και θέλω πολύ να βοηθήσω. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στις προπονήσεις, στους συμπαίκτες μου και θέλω να δώσω πολλά στον αγωνιστικό χώρο».

Διαβάστε επίσης