Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα γλέντι, μετά γιορτή. ΠΑΟΚ, θα μείνεις για τη φιέστα;

Πρώτα γλέντι, μετά γιορτή. ΠΑΟΚ, θα μείνεις για τη φιέστα;
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 - 01:19

Μέρα γιορτής. Μέρα φιέστας είναι η Τετάρτη (12/5) για τον Ολυμπιακό. Είναι η ώρα που ήρθε να σηκώσει ο Θρύλος το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Έναν τίτλο που τον έχει εξασφαλίσει εδώ και... καιρό, επτά αγωνιστικές από την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Πριν από αυτό, όμως, δηλαδή πριν από τη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έχει μία υποχρέωση, ένα καθήκον. Και αυτό είναι να πάρει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (19:30).

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ και παρά τη διαφορά των 20 βαθμών που τους χωρίζει, θέλει να προσθέσει άλλη μία νίκη και να κλείσει τη σεζόν με όσο το δυνατόν πιο καλό και ωραίο τρόπο. Την ώρα, μάλιστα, που υπάρχει και ο μεταξύ τους τελικός, στις 22/5 (στις 21:00).

Λογικό είναι οι παίκτες (του Ολυμπιακού) να σκέφτονται τη φιέστα, αλλά πρώτα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να δώσουν κι άλλη χαρά στον κόσμο, κερδίζοντάς τον.

Μετά το παιχνίδι, θα ακολουθήσει η φιέστα που έχει ετοιμάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Και ο ΠΑΟΚ είναι καλεσμένος. Είναι στο χέρι του. Θα μείνεις;

Διαβάστε επίσης

Ο άφαντος «ελευθερωτής»

Ο άφαντος «ελευθερωτής»

Η νέα «αγιογραφία» της προπαγάνδας, για τον Ιβάν Σαββίδη ξεχνά να αναφέρει ότι στην ΕΕΑ… κρυβόταν πίσω από την οικογένειά του, ενώ τώρα αγνοείται κάπου στο Ροστόφ.