Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο άφαντος «ελευθερωτής»

Ο άφαντος «ελευθερωτής»
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 - 10:40

Διαβάζουμε για τον «ελευθερωτή» του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος, λέει η προπαγάνδα, σαν σήμερα «καθάρισε» τα χρέη του ΠΑΟΚ. Και ποσώς μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά του ΠΑΟΚ και τα θέματα χρεών του. Απλώς οφείλουμε να παρατηρήσουμε ένα-δυο πραγματάκια.

Σε αυτή τη νέα «αγιογραφία», την οποία το site του Ιβάν Σαββίδη ετοίμασε για τον Ιβάν Σαββίδη, ξεχνά η προπαγάνδα να αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ… κρυβόταν στην ΕΕΑ, όταν συζητιόταν η υπόθεση πιθανής πολυιδιοκτησίας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Θυμίζουμε τότε ότι ο «ελευθερωτής» του ΠΑΟΚ είχε υποστηρίξει (μέσω των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ) ότι η ομάδα ανήκει στην οικογένειά του (στον γιο του) και πως εκείνος απλώς… συμβουλεύει.

Θυμίζουμε επίσης πως η προπαγάνδα ξεχνάει να αναφέρει ότι τον «ελευθερωτή» του ΠΑΟΚ τον… αναζητούν στη Σαλονίκη ξημερώματα, αλλά δεν τον βρίσκουν, γιατί είναι κάπου στο Ροστόφ. Εδώ και καιρό και… απέχει. Διοικεί εξ αποστάσεως…

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως… καλές είναι οι αγιογραφίες, αλλά να επισημαίνονται και ορισμένη.. οφθαλμοφανή, έτσι; «Ελευθερωτής» που απλώς… συμβουλεύει και απέχει, εδώ και καιρό, ευρισκόμενος στο Ροστόφ, δεν είναι και πολύ… συμβατό. Δεν… κολλάει και πολύ.

Άσχετο, δεν είχαμε δει… αγιογραφία ανήμερα της επετείου της πιστόλας. Θα το ξέχασαν…

Διαβάστε επίσης