Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρε του τον αέρα, ενόψει τελικού

Πάρε του τον αέρα, ενόψει τελικού
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 - 10:58

Για όλους εμάς, το αποψινό ματς είναι… κομμάτι της γιορτής. Κομμάτι της φιέστας. Προπομπός της απονομής. Για να μην παρεξηγηθούμε, κανείς από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού δεν το περνάει στα… ψιλά. Κανείς δεν το βλέπει στο… χαλαρό και κανείς δεν το παίρνει… αψήφιστα. Ο Ολυμπιακός οφείλει να κερδίζει παντού και πάντα και να δείχνει την ανωτερότητά του, την οποία έχει προ πολλού αποδείξει. Ωστόσο το αποψινό ματς, απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει και μία άλλη… χρησιμότητα.

Ο Μαρτίνς ξέρει καλά πως θα χρησιμοποιήσει την αποψινή «μάχη», με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για να ετοιμάσει την ομάδα του όπως πρέπει, για τον τελικό του Κυπέλλου. Και πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη, του καθαρά τακτικού και στρατηγικού κομματιού, το οποίο ο Μαρτίνς θα έχει μια ευκαιρία απόψε να δουλέψει, υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει πως απόψε του δίνεται η ευκαιρία να δει την ομάδα του να νικά τον ΠΑΟΚ ξανά και να του παίρνει τον αέρα, ενόψει τελικού. Να του παίρνει τον αέρα ψυχολογικά και να τον βάζει από κάτω, ενόψει της μεγάλης «μάχης» για το Κύπελλο. Για την κατάκτηση της δεύτερης κούπας, μέσα στη σεζόν. Και εκεί ποντάρει επίσης ο Μαρτίνς, ενόψει του αποψινού ματς. Εκεί ρίχνει μεγάλο βάρος. Στο ψυχολογικό κομμάτι, στην ψυχολογική προετοιμασία και στο κομμάτι της εσωτερικής διαχείρισης, του αποψινού ματς και του τελικού.

Σημαντικό και αυτό, ας το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας.

Διαβάστε επίσης

Την αλήθεια είπε, ενόχλησε;

Την αλήθεια είπε, ενόχλησε;

Μέχρι εκεί είναι αυτή η ΑΕΚ. Μέχρι να βγαίνει Ευρώπη. Στα προκριματικά ε; Όχι παραπέρα. Ξέρει τι λέει ο Χιμένεθ.

Ο άφαντος «ελευθερωτής»

Ο άφαντος «ελευθερωτής»

Η νέα «αγιογραφία» της προπαγάνδας, για τον Ιβάν Σαββίδη ξεχνά να αναφέρει ότι στην ΕΕΑ… κρυβόταν πίσω από την οικογένειά του, ενώ τώρα αγνοείται κάπου στο Ροστόφ.