Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 - 18:05

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Αγώνας φιέστας για τον Ολυμπιακό απόψε στις 19:30 στο Καραϊσκάκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα στον οποίο θα γίνει και η απονομή του τίτλου, τον οποίο οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει εδώ και καιρό και μαθηματικά! Ματς φιέστα για τον Ολυμπιακό και από την άλλη ο ΠΑΟΚ θέλει και μαθηματικά να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ωστόσο μόνο αδιάφορο δεν είναι το παιχνίδι αυτό για καμία ομάδα, αφού είναι ένα ματς πρόβα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 22 Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός για το αποψινό ματς έχει στην αποστολή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί. Από την πλευρά του ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε συγκεκριμένη αποστολή, όπως άλλωστε κάνει μέχρι τώρα σε όλα τα ματς των πλέι οφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ | Μαρτίνς Live Streaming: «Όλα τα ματς αυτά είναι διαφορετικά»

Μπορεί να έχουν δώσει πολλά ματς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στη NOVA: «Γνωριζόμαστε ως αντίπαλοι μεταξύ μας, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Πρέπει όλοι οι παίκτες μας να είναι συγκεντρωμένοι, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να νικήσουμε».

Για το αν χρησιμοποιήσει κάποια από τα νέα παιδιά και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία πιθανότητα, θα το μάθετε την κατάλληλη στιγμή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες και την απόδοσή τους. Είμαι ικανοποιημένος από τον Καλογερόπουλο, τον Τζολάκη, τον Σουρλή, τον Ηλία Καραργύρη. Η στάση τους δείχνει πάρα πολύ καλή συμπεριφορά. Ο τρόπος με τον οποίον δουλεύουν παιδιά όπως ο Ηλίας Καραργύρης και η διάθεση που έχουν συνεχώς να συμμετέχουν είναι καταπληκτική. Τον Ηλία τον χρησιμοποιούμε και σαν παίκτη όταν μας λείπει κάποιος στην προπόνηση. Είναι απίστευτο το πόσο διαθέσιμος είναι πάντα, δίνει τον εαυτό του. Γι' αυτό είμαστε ικανοποιημένοι».

Για το μήνυμα του στους φιλάθλους για την εικονική κερκίδα της φιέστας: «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πάντα στη διάθεσή μας για να βοηθήσουν τον σύλλογο. Αγαπούν την ομάδα, την τιμούν με την παρουσία τους και παραδοσιακά ξέρουμε ότι πάντα είναι εδώ, ηθικά και πνευματικά, ακόμη και αν δεν μπορούν να είναι στην πράξη παρόντες για να στηρίξουν την ομάδα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Διαβάστε επίσης