Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαύρες πλερέζες στον ΠΑΟΚ, απούλητος ακόμα ο Τζόλης

Μαύρες πλερέζες στον ΠΑΟΚ, απούλητος ακόμα ο Τζόλης
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 - 15:42

Καμία πρόταση της προκοπής για τον Τζόλη δεν έχει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του. Που το ξέρουμε; Αφενός θα έγραφαν περίπου 30 άρθρα την ώρα, στη γνωστή προπαγάνδα, η οποία λειτουργεί και ως «τελάλης» για να πουληθεί, κάποια στιγμή ο ποδοσφαιριστής.

Αφετέρου, έχοντας… καθυστερήσει τόσο πολύ το θέμα πώλησης του νεαρού παίκτη του ΠΑΟΚ, με το που θα ερχόταν πρόταση… της προκοπής, λογικά θα είχαν φωταγωγηθεί, κατά σειρά: Τούμπα, Μακεδονία Παλλάς, Πόρτο Καρράς, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, γραφεία Open TV, αλλά και Ροστόφ. Θα το μαθαίναμε, δηλαδή… Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει… κρυφό.

Υποψιαζόμαστε ότι ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να είναι… έξαλλος, με το γεγονός ότι ο Τζόλης ακόμη δεν έχει πουληθεί… Τόσο… αγώνα έχει κάνει η προπαγάνδα, σε SDNA, Open TV, Forza κλπ… Δεν έχουν σταματήσει μέρα να λένε-γράφουν για το πως ο Τζόλης έχει… ζαλίσει όλη την Ευρώπη!

Δεν έχουμε τίποτα με το παιδί. Να κάνει καριέρα θέλει και λογικό. Και σιγά μην την κάνει στον ΠΑΟΚ, που θα είναι μονίμως πίσω από τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτή η πρεμούρα να πουληθεί ο Τζόλης… Ξέφυγε…

Διαβάστε επίσης