Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«26.383... Σας ευχαριστούμε!»

«26.383... Σας ευχαριστούμε!»
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 - 21:20

Ο Ολυμπιακός στη φιέστα με τον ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει στην έκδοση «εικονικών εισιτηρίων».

Ο σκοπός που είχε ο Ολυμπιακός ήταν να δοθούν όσα περισσότερα εισιτήρια γίνεται, έτσι ώστε να δοθούν τα έσοδα στον Ερασιτέχνη, για την οικονομική του ενίσχυση.

Μάλιστα η πώληση των εισιτηρίων πήγε πάνω από τις 25 χιλιάδες και συγκεκριμένα δόθηκαν 26.383:

Πάνω από 25 χιλιάδες «εικονικά εισιτήρια» δόθηκαν από τον Ολυμπιακό για τη φιέστα που έκανε με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη! Μία κίνηση η οποία έγινε για δύο λόγους.

Από τη μία για να δείξει ο κόσμος τη στήριξή του στην ομάδα που κατέκτησε και φέτος το πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη και για την οικονομική στήριξη στον Ερασιτέχνη. Από τη στιγμή που δόθηκαν τα έσοδα των εισιτηρίων στον Ερασιτέχνη.

Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια που δόθηκαν ανέφερε τα εξής:

«Στις 26.383 ανέρχεται ο αριθμός των ηλεκτρονικών εισιτηρίων τα οποία διατέθηκαν μέχρι και τη λήξη της φιέστας για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, το βράδυ της Τετάρτης 12 Μαΐου. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ευχαριστεί τον κάθε ένα ξεχωριστά για τη στήριξη μέσω της «εικονικής» κερκίδας.

Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το συλλεκτικό εισιτήριο με τη βεβαίωση συμμετοχής και λόγω της ζήτησης που υπάρχει, τα εναπομείναντα 5.911 εισιτήρια θα συνεχίσουν να διατίθενται ηλεκτρονικά από την επίσημη σελίδα του συλλόγου μας (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, καθημερινά και ώρες 10:00-18:00».

Διαβάστε επίσης