Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τράβηξε «εξάσφαιρο» ο Ιβάν! Έκτη αναβολή στη δίκη για την πιστόλα! (videos+photos)

Τράβηξε «εξάσφαιρο» ο Ιβάν! Έκτη αναβολή στη δίκη για την πιστόλα! (videos+photos)
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 - 11:41

Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, για την πρόληψη μετάδοσης του κορονοϊού, απέτρεψαν και σήμερα (14/5/2021) τη δίκη του Ιβάν Σαββίδη, για την μπούκα στην Τούμπα, με το πιστόλι, να λάβει χώρα! Αντιθέτως, όπως αναφέρουν οι grtimes η δίκη αναβλήθηκε για έκτη φορά, με αποτέλεσμα πλέον ο Ιβάν να έχει και επίσημα… εξάσφαιρο στις αναβολές! Με βάση τη σχετική ΚΥΑ οι ποινικές δίκες δεν διεξάγονται όταν ο κατηγορούμενος δεν είναι κρατούμενος και όταν δεν υπάρχει θέμα παραγραφής του αδικήματος.

Θυμίζουμε πως για την υπόθεση που έκανε ρεζίλι ΟΛΟ το ελληνικό ποδόσφαιρο, παγκοσμίως, δεν κατηγορείται μόνο ο Ιβάν, αλλά και άλλα 6 άτομα, μέλη της προσωπικής του φρουράς και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ. Ήταν 11 Μαρτίου του 2018, όταν όλοι οι παραπάνω είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, με τον Ιβάν να… μοστράρει το περίστροφο στη ζώνη και να κάνει… ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η (τότε) αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης είχε ασκήσει ποινική δίωξη, σε βαθμό πλημμελήματος, για δύο παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας. Για την είσοδο στο γήπεδο και για την οπλοφορία του Ιβάν, ο οποίος είχε περασμένο στη ζώνη του ένα περίστροφο, το οποίο κατείχε νόμιμα, όπως είχε πει αργότερα.

Θυμηθείτε, αν και δεν πιστεύουμε ότι ξέχασε και κανένας...

Διαβάστε επίσης

Δεν ξεχνά τον Θρύλο!

Δεν ξεχνά τον Θρύλο!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος...