Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρώσος τεχνικός διευθυντής; Θα τρέχει και αυτός την ομάδα από το Ροστόφ!

Ρώσος τεχνικός διευθυντής; Θα τρέχει και αυτός την ομάδα από το Ροστόφ!
Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 - 10:39

Πόσο ταιριαστό! Αφού ο ΠΑΟΚ διοικείται εδώ και πολύ καιρό, από το Ροστόφ, τι καλύτερο από το να πάρει Ρώσο τεχνικό διευθυντή και να τρέχει την ομάδα από ‘κει; Βαρύ βιογραφικό, λέει, αυτός που παίρνει ο Ιβάν, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορεί να δουλεύει την ομάδα, με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο αυτή διοικείται: Εξ αποστάσεως, από τη Ρωσία.

Κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί, φυσικά, αλλά δεν αποκλείεται να το ζήσουμε, αφού εδώ και καιρό ζούμε τον… μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού (έτσι αυτοαποκαλούνται, δεν είναι) να είναι «ακέφαλος» και να βλέπει τις εξελίξεις να τον προσπερνούν, με τον άνθρωπο που τον διοικεί, τον Ιβάν Σαββίδη, να είναι αλλού. Και όχι εδώ, στην Ελλάδα.

Είναι ταιριαστό, λοιπόν. Το να έχει ο Ιβάν, από κάτω του, έναν άνθρωπο που θα μπορεί να κάνει τη δουλειά από τη Ρωσία, όπως την κάνει και εκείνος. Απαιτήσεις ιδιαίτερες δεν υπάρχουν, άλλωστε, αν αναλογιστεί κανείς την ανυπαρξία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και τα τρία πρωταθλήματα που έχει. Χαμηλά ο πήχης, έχουν μάθει και οι Παοκτζήδες και δεν περιμένουν και πολλά πράγματα. Σε αντίθεση με εμάς του Ολυμπιακούς, που κάθε χρόνο περιμένουμε και πιο ψηλά την αγαπημένη μας ομάδα…

Διαβάστε επίσης