Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αυτούς για το «διπλό» στη Λεωφόρο!

Με αυτούς για το «διπλό» στη Λεωφόρο!
Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 - 13:03

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία τελευταία, σημαντική υποχρέωση, για τη Σούπερ Λιγκ, πριν αφοσιωθεί απολύτως, στον τελικό του Κυπέλλου. Ένα «αιώνιο» ντέρμπι, με τον ΠΑΟ, στη Λεωφόρο, το οποίο θέλει να πάρει. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και η αποστολή είναι έτοιμη, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς την ανακοίνωσε, το μεσημέρι του Σαββάτου (15/5).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου και τα ονόματα των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι την απαρτίζουν, με φόντο το «διπλό» στη Λεωφόρο:

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα (19:30, novasports2HD).

Αναλυτικά:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης