Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τελευταία παράσταση, «πάτα» τον «πελάτη»!

Τελευταία παράσταση, «πάτα» τον «πελάτη»!
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 - 11:59

Τελευταία παράσταση στο πρωτάθλημα, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του ετοιμάζονται για μία τελευταία «μάχη», σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Αντίπαλος δεν είναι… όποιος και όποιος, αλλά ο Παναθηναϊκός (19:30/Λεωφόρος/live στο gavros.gr), με τον οποίο ο Θρύλος καλείται να μην κάνει… εκπτώσεις. Καλείται να μην επιτρέψει στους «πράσινους» να χαμογελάσουν, απόψε, αλλά αντιθέτως, να είναι εκείνος, ο οποίος θα φύγει με χαμόγελο, από τη Λεωφόρο.

Το ματς έχει ελάχιστη βαθμολογική σημασία, αφού μετράει μόνο στην τελική διαφορά, με την οποία ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στο πρωτάθλημα, από τους… «ανταγωνιστές» του (χαχαχα!). Κατά τα άλλα, το κίνητρο είναι πάντοτε μεγάλο και δίνει πάντοτε ώθηση, στους ποδοσφαιριστές, αφού μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το μοναδικό πραγματικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου… και αυτό ο Ολυμπιακός καλείται να το πάρει, απόψε, ώστε να δείξει (και όχι να αποδείξει) εκ νέου την ανωτερότητά του.

Το γόητρο, σε ματς όπως αυτό, μετράει πάντα πολύ. Διπλά και τριπλά. Και ο Θρύλος θέλει, απόψε, να φύγει από τη Λεωφόρο με το κεφάλι ψηλά και με τη νίκη στα χέρια του. Ραντεβού στις 19:30 για το live του αγώνα!

Διαβάστε επίσης