Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 - 18:07

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ένα ακόμη ντέρμπι «αιωνίων» για φέτος! Πράξη... τέταρτη ανάμεσα στις δύο ομάδες, μετά από τα ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τώρα στα πλέι οφ της Super League 1. Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» απόψε στις 19:30, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ένας Ολυμπιακός ο οποίος προέρχεται από τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, μετά από τη νίκη του με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Και ο Παναθηναϊκός προερχόμενος από το σίγουρο αποκλεισμό του για την Ευρώπη της νέας σεζόν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Χωρίς Σωκράτη και Μπα

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρωταθλητές και δίνουν το τελευταίο τους ματς απέναντι στους «πράσινους» για τα πλέι οφ. Παράλληλα, έχουν να σκέφτονται και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας σε μία εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς στη Λεωφόρο τους τραυματίες Παπασταθόπουλο και Μπα. Ο τελευταίος ήταν γνωστό πως δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν, το είχε πει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά ο Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ. Την αποστολή αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανακοίνωσε αποστολή στην οποία είναι οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο. Εκτός πλάνων έμειναν οι Διούδης, Χατζηγιοβάννης, Σένκεφελντ, Νιάς, Κουρμπέλης, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν υπολογίζονται.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Διαβάστε επίσης