Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πελάτες στα ΤΕΣΣΕΡΑ! Φέρτε να πιω, τι... ΓΛΕΝΤΙ ήταν αυτό!

Πελάτες στα ΤΕΣΣΕΡΑ! Φέρτε να πιω, τι... ΓΛΕΝΤΙ ήταν αυτό!
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 - 21:27

Αυτό ήταν φινάλε! Και τι φινάλε! Με 4άρα! Στον πελάτη! Μέσα στη Λεωφόρο. Είχαμε την αναβίωση του 1-4. Αρκετά χρόνια αργότερα! Ο Ολυμπιακός πάτησε τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο με ντόρτια. Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, άλλο ένα στο δεύτερο και... φιλάκια! Ο Μασούρας στο 7’ και στο 12’ και ο Ελ Αραμπί στο 38’ και στο 72’ πέτυχαν τα γκολ του Θρύλου που είχε και ακυρωθέν γκολ στο 14’ με τον Χασάν. Ο Σα απέκρουσε πέναλτι του Βιγιαφάνες στο 17’, ενώ ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 53’ με τον Μαουρίτσιο και είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη στο 18’.

Ο Ολυμπιακός έκανε ιδανική εκκίνηση στο παιχνίδι. Με γκολ. Και όχι μόνο ένα. Ούτε δύο. Τέσσερα έβαλε, τα τρία μέτρησαν! Στο 7’ έγινε η αρχή με τον Μασούρα για το 0-1: Ο Ελ Αραμπί πέρασε κάθετη μπαλιά, ο Έλληνας εξτρέμ πλάσαρε με τη μία και άνοιξε το σκορ για τον Θρύλο! Στο 9’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί να πλασάρει άστοχα για λίγο. Στο 12’ ήρθε και το 0-2: Ο Χασάν έπαιξε κάθετα στον Μασούρα και εκείνος με νέο πλασέ πέτυχε και δεύτερο τέρμα! Ο Ολυμπιακός έκανε και το 0-3 στο 14’ με ωραίο τελείωμα του Χασάν, αλλά ο διαιτητής, μετά από χρήση του VAR, ακύρωσε το γκολ, γύρισε πίσω τη φάση και έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Σα. Όμως, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας απέκρουσε την εκτέλεση του Βιγιαφάνες και έμεινε το 0-2, ενώ στο 18’ ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη. Στο 34’ ο Θρύλος έχασε τεράστια ευκαιρία με την κεφαλιά ου Χασάν και στο 37’ ο Χριστογεώργος μπλόκαρε το σουτ του Καμαρά. Στο 38’, όμως, ήρθε και το 0-3. Και αυτό, μέτρησε! Ο Μασούρας βγήκε στην αντεπίθεση, πέρασε κάθετα στον Ελ Αραμπί και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε το τρίτο τέρμα του Θρύλου. Και έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Ο Εμβιλά απείλησε στο 51’ με τρομερό σουτ, αλλά ο Χριστογεώργος απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός μείωσε 1-3 με τον Μαουρίτσιο. Ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος και ο Ολυμπιακός είχε κάποιες καλές στιγμές, όπως στο 63’ και στο 69’ με ισάριθμα τετ α τετ του Χασάν, αλλά στο πρώτο είδε τον Χριστογεώργο να αποκρούει με το πόδι και στο δεύτερο τον Σάντσεζ να τον κόβει προτού πλασάρει. Εν τέλει, το 1-4 ήρθε στο 72’: Σέντρα ο Ανδρούτσος με το αριστερό, κεφαλιά ο Ελ Αραμπί και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Αυτό έμεινε ως το τέλος και ο Θρύλος πήρε μία πανηγυρική νίκη επί του πελάτη. Όπως έπρεπε. Με 4άρα!

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Μολό, Βέλεθ, Καραγιάννης, Σάντσες, Αλεξανδρόπουλος (65’ Σανκαρέ), Μπουζούκης (62’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Ιωαννίδης (78’ Αϊτόρ), Μακέντα (65’ Ενγκμπαγκοτό).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Εμβιλά (78’ Μπρούμα), Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Καμαρά (70’ Τιάγκο Σίλβα), Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ (46’ Λαλά), Ελ Αραμπί, Μασούρας (70’ Φορτούνης), Χασάν.

Διαβάστε επίσης