Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Όταν ήμασταν παιδιά περιμέναμε μια βδομάδα το ντέρμπι!» (video)

Μασούρας: «Όταν ήμασταν παιδιά περιμέναμε μια βδομάδα το ντέρμπι!» (video)
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 - 15:20

Ατάκα… καρδιάς, από τον ΓΑΥΡΟ Γιώργο Μασούρα, σκόρερ των δύο από τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού, στη Λεωφόρο, την Κυριακή. Ο Έλληνας εξτρέμ μίλησε από καρδιάς και μίλησε στην… καρδιά μας! Τι ωραία δήλωση αγάπης για τον Ολυμπιακό, πάθους για τέτοια ντέρμπι, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό… Οδηγός για ΟΛΟΥΣ πρέπει να είναι οι δηλώσεις του Γιώργου, μετά την τεσσάρα στον Παναθηναϊκό, μέσα στη Λεωφόρο… ΕΤΣΙ πρέπει να σκέφτονται ΟΛΟΙ όσοι φορούν τη φανέλα του Θρύλου… Την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή, με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, στο στήθος…

Αναλυτικά όσα είπε:

Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι έγινε μία τέτοια νίκη. Σε αυτό το γήπεδο, απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο. Που διαχρονικά είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θέλουμε όμως να το απολαύσουμε όσο διαρκέσεις. Μια-δυο μέρες. Και να προετοιμαστούμε όπως πρέπει, για τον τελικό.

Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Όταν ήμασταν παιδιά περιμέναμε μια βδομάδα πριν αυτό το ντέρμπι… Συνομιλούσαμε με τους συμμαθητές μας στο σχολείο, κάναμε πλάκα στο σχολείο. Περιμέναμε μία βδομάδα με αγωνία για να μπουν οι ομάδες στο γήπεδο και να παίξουν αυτό το ντέρμπι… Και τώρα βρίσκομαι εγώ στον αγωνιστικό χώρο και πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό.

Νομίζω ότι αυτή η ομάδα, πραγματικά εκεί που λες ότι δεν έχει να δώσει κάτι άλλο, συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά. Όλοι οι παίκτες να είναι επαγγελματίες 100% και ακόμη και σε τέτοια παιχνίδια, που θα μπορούσε να μην έχει και κίνητρο η ομάδα…

Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι ιδιαίτερο από τον αντίπαλο (σ.σ ΠΑΟΚ). Προφανώς και αυτοί θέλουν να κατακτήσουν ένα τρόπαιο. Αν η ομάδα είναι όπως συνεχίζει να είναι και είμαστε δεμένοι, ως σύνολο, θα καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε το τρόπαιο!

Δείτε τις δηλώσεις του!

Διαβάστε επίσης