Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ανάλυση της κατάθεσης Μητρούδη στον Εισαγγελέα για τον αγώνα Άρης-Ολυμπιακός!

Η ανάλυση της κατάθεσης Μητρούδη στον Εισαγγελέα για τον αγώνα Άρης-Ολυμπιακός!
Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 - 15:01

Ένορκη κατάθεση έδωσε ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικού Άρη Θεόφιλος Μητρούδης στον Εισαγγελέα, η οποία αποκαλύφθηκε από την εκπομπή Δίκη στο OPEN του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη κάνοντας αναφορά στον ημιτελικό κυπέλλου Άρης-Ολυμπιακός. Το πλήρες κείμενο της κατάθεσης αναρτήθηκε στο blog του δημοσιογράφου και φυσικά έγινε αμέσως πρώτο θέμα στο SDNA.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΗΤΡΟΥΔΗ

Στον ημιτελικό, ο τερματοφύλακας Κουέστα δεν έλεγξε όλη την περιοχή όπως όφειλε για να δει τον κρυμμένο Μπουχαλάκη. Ακολούθως, άφησε τη μπάλα δήθεν για να την κλωτσήσει, βγήκε ο Μπουχαλάκης από την φοβερή κρυψώνα του δοκαριού και σκόραρε. Ο τερματοφύλακας Κουέστα δεν άκουσε να του λένε "πρόσεξε έρχεται"; Κουφάθηκε; Η πρόκριση του Ολυμπιακού λοιπόν δεν ήταν έντιμη!

Ακόμα και αν το γεγονός ήταν τυχαίο, ο Άρης δεν αντέδρασε μετά από αυτό, κάτι που δηλώνει ενοχή.

Ο κ. Μαρινάκης έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε ποινικές υποθέσεις στημένων αγώνων. Δεν εξετάζω αν αθωώθηκε ή όχι αλλά ότι "όπου γάμος και χαρά η Βασίλω αντάμα".

Τι δουλειά είχε ο κ. Μαρινάκης να αναδείξει την απόπειρα δωροδοκίας Σιαμπάνη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ;

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ

Ο κ. Μητρούδης αισθάνθηκε την ανάγκη να καταθέσει στον Εισαγγελέα εναντίον ενός παίκτη και της διοίκησης της ομάδας του, αντί να είναι χαρούμενος που η ομάδα του βρέθηκε στην 3η θέση του πρωταθλήματος μετά από 40 χρόνια. Μάλιστα ήταν τόσο αγνά Αρειανά όσα κατέθεσε ο κ. Μητρούδης που αμέσως αναδείχθηκαν από όλα τα προσκείμενα στον ΠΑΟΚ μέσα ενημέρωσης που προφανώς θέλουν το καλό του Άρη! Ας δούμε τις πραγματικές απαντήσεις σε ένα προς ένα:
Ένας ιδιώτης αναλύει στον Εισαγγελέα ένα λάθος ενός τερματοφύλακα! Αν είναι έτσι η Αθλητική διαπλοκή τίθεται στη διάθεση της Αθλητικής Εισαγγελίας να καταθέσει ενόρκως για όσα δόθηκαν στη δημοσιότητα για την γκάφα Πασχαλάκη στον αγώνα ΠΑΟΚ-Μπενφίκα στις 29/08/2018 για τα play off του Champions Legue. Μία γκάφα που σε μεγάλο βαθμό στέρησε στον ΠΑΟΚ το όνειρο της παρθενικής συμμετοχης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έσοδα άνω των 25 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Μητρούδης πέφτει σε αντίφαση γιατί στην αρχή αναφέρει ότι ο Κουέστα δεν έκανε καλά τη δουλειά του και δεν μπόρεσε να δει τον Μπουχαλάκη και μετά αναφέρει ότι άφησε την μπάλα στο έδαφος δήθεν για να την κλωτσήσει αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο τερματοφύλακας του Άρη είχε δει τον Μπουχαλάκη και άφησε την μπάλα επίτηδες για να δεχτεί γκολ η ομάδα του!
Αλήθεια αν το γκολ του Ολυμπιακού ήταν στημένο, δημιουργείται η απορία: Λιγότερο θεαματικός τρόπος για να δεχτεί γκολ ο Άρης δεν υπήρχε; Έπρεπε να κάνει γκάφα ο τερματοφύλακας;
Θεωρεί ο Μητρούδης ένοχο τον Άρη επειδή δεν αντέδρασε στο λάθος Κουέστα. Ποια ακριβώς θα έπρεπε να ήταν η αντίδραση του Άρη απέναντι στο λάθος του τερματοφύλακά του; Να εκδώσει ανακοίνωση και να τον εξυβρίζει; Ή να χαστουκίσει ο Καρυπίδης τον Κουέστα όπως είχε αναφερθεί σε ρεπορτάζ ότι είχε κάνει ο Κούγιας στον Ντεγκρά μετά την γκάφα του στον αγώνα ΑΕΛ-Ηρακλής το 2016; Ποια ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πασχαλάκη το 2018;

Ο κ. Μητρούδης αναφέρθηκε στις δικαστικές περιπέτειες του κ. Μαρινάκη για τα στημένα για τις οποίες αθωώθηκε ομόφωνα από αθλητικά και ποινικά δικαστήρια! Χαρακτηριστικά ο κ. Μητρούδης κατέθεσε "δεν εξετάζω σε ποιες υποθέσεις αθωώθηκε ο Μαρινάκης και σε ποιες όχι, αυτό που εξετάζω είναι ότι όπου γάμος και χαρά η Βασίλω αντάμα". Δηλαδή δεν έχει σημασία σε ποιες υποθέσεις κρίθηκε αθώος και μάλιστα ομόφωνα ένας κατηγορούμενος; Με την ίδια λογική δεν έχει σημασία ότι ο κ. Μητρούδης αθωώθηκε για υπόθεση απάτης για την οποία ο κ. Μητρούδης φιλοξενήθηκε στις φυλακές Διαβατών! Με την ίδια λογική ο κ. Μαρινάκης θα μπορούσε να πει: Όπου φυλακές και χαρά ο Μητρούδης πρώτος ή όχι;

Από που και ως που είναι παράνομο ή ύποπτο να ενδιαφερθεί ο κ. Μαρινάκης να αναδείξει μία καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας η οποία ενδεχομένως να βοηθούσε έναν βασικό ανταγωνιστή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Είχε και δικαίωμα και υποχρέωση και έννομο συμφέρον για να το κάνει.
Με λίγα λόγια, υπήρξε Έλληνας Εισαγγελέας ο οποίος έλαβε μία ένορκη κατάθεση ανθρώπου ο οποίος είπε ότι η φάση Κουέστα-Μπουχαλάκη ήταν ύποπτη γιατί ε μωρέ δεν γίνεται να κουφάθηκε ο Κουέστα και δεν με νοιάζει κ. Εισαγγελέα αν αθωώθηκε ο Μαρινάκης για τα στημένα, με νοιάζει όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.
Βαρέα και ανθιγιεινά πρέπει να λάβουν οι κακόμοιροι οι Έλληνες Εισαγγελείς!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ

Δεν ξέρουμε αν Θωμαΐδης και SDNA αξιολόγησαν ως σοβαρή αυτή την κατάθεση που λέει ότι ο Κουέστα δεν μπορεί να κουφάθηκε και παραθέτει την παροιμία "όπου γάμος και χαρά", αλλά άθελά τους ίσως, έδωσαν μία πρόσκαιρη επικοινωνιακή παρηγοριά στον αντιολυμπιακό κόσμο της χώρας ο οποίος υποφέρει τις τελευταίες εβδομάδες μετά τα 5 γκολ στην ΑΕΚ, τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα με 26 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα σε βόλλευ και πόλο και την Ευρωλίγκα στο πόλο γυναικών...

Πηγή: athlitiki-diaploki.blogspot.com

Διαβάστε επίσης