Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΗ η «εξυγίανση» γύρω από τον Λουτσέσκου

ΟΛΗ η «εξυγίανση» γύρω από τον Λουτσέσκου
Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 - 13:21

Στα πόδια του Ραζβάν Λουτσέσκου ΟΛΗ η «εξυγίανση»! ΟΛΗ όμως! ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Εθνική Ελλάδας! ΟΛΗ! Λογικό. Το πιο «εξυγιαντικό» πρωτάθλημα όλων των εποχών πήρε. Τι περιμέναμε κι εμείς…; Περιμέναμε τίποτα καλύτερο; Αλλά και αν δεν το είχε πάρει ο Ραζβάν, θα μας πέταγε ένα ωραίο «για μένα, το σήκωσα» και πάλι ΟΛΗ η «εξυγίανση» θα έτρεχε να τον… προσκυνήσει!

Προπονητής με ένα πρωτάθλημα και… κάνα Κυπελλάκι, με μηδενική ευρωπαϊκή διάκριση και μηδενική ευρωπαϊκή παρουσία, για τον ΠΑΟΚ (όταν τον προπονούσε) και όμως έχει γίνει το… Άγιο Δισκοπότηρο της «εξυγίανσης». Μέχρι και ο Ζαγοράκης, λέει, θέλει να τον πάρει στην Εθνική Ελλάδας, αφού για κάποιο λόγο ο Λουτσέσκου θεωρείται… υπερ-επιτυχημένος!

Συγχωρήστε μας, κιόλας, αλλά αν ο Λουτσέσκου είναι επιτυχημένος, τότε τον Μαρτίνς πως πρέπει να τον λέμε; «Special Two», ας πούμε; Κοίτα να δεις κάτι πράγματα, στο τέλος θα μας αποτρελάνουν όλους αυτοί εκεί στην «εξυγίανση»… «Τσακώνονται» για το ποιος θα πρωτοπάρει τον Ραζβάν του ενός πρωταθλήματος…

Διαβάστε επίσης