Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξυγίανση» κατά «εξυγίανσης»...

«Εξυγίανση» κατά «εξυγίανσης»...
Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 - 00:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο καθένας πλέον είναι μόνος του. Από τρία χωριά έγιναν οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος. Οι δυο πρώτοι σταμάτησαν να διαφημίζουν τη... φιλία τους, ο δε Αλαφούζος «έκοψε λάσπη», επειδή είδε έκρινε και ακόμα τρέχει! Αλώστε, σαν... αβγό «καθάρισαν» τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, όταν είδαν ότι ο Αρης δεν χάνει θέση στην Ευρώπη.

Επίσης, δεν είναι καλό για τη διαιτησία που ο Μελισσανίδης πήρε θέση υπέρ της, αν και γίνονται «πράματα και θέματα» στα ελληνικά γήπεδα. Αλλωστε, και η ΑΕΚ είχε φωνάξει, παρά το 100-0 υπέρ της, όμως φαίνεται ότι την... πείραζε το 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Τι είπε ο Μελισσανίδης;

-Για τη διαιτησία, σας προβλημάτισε; «Δεν με προβλημάτισε. Θα γίνουν κάποια στραβά. Έχει φτιάξει η διαιτησία...».

-Για το ποδόσφαιρο συνολικά και τη διαιτησία; «Το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί δεν είναι το χάλι που ήταν. Στη διαιτησία γίνονται ανθρώπινα λάθη. Έχει φτιάξει. Γενικότερα το ποδόσφαιρο είναι σε καλό δρόμο. Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα που το πήρε. Όπως το πήρε και πέρυσι. Άξιζαν να το πάρουν. Για τα προηγούμενα δε λέω τίποτα. Όλοι ξέρουμε...».

Έχει ανάγκη η διαιτησία από καλά λόγια; Οι φίλαθλοι ερμηνεύουν ότι πρόκειται για επίδειξη δύναμης.

Πάντως, οι... μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό. Η «εξυγίανση» είναι αυτή που τα έβαλε με την «εξυγίανση». Ο ΠΑΟΚ αμφισβήτησε το πρωτάθλημα της ΑΕΚ και η ΑΕΚ το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ. Έγιναν... μπίλιες μέχρι και για τους τελικούς Κυπέλλου! Ας μην τα ξεχνάμε αυτά. Ας μην ξεχνάμε ότι στους καβγάδες τους επικέντρο ήταν η διαιτησία (Κομίνης κτλ). Η ΑΕΚ, κάποια στιγμή, έφτασε στο σημείο να μην θέλει τον Σιδηρόπουλο, τον διαιτητή που είχε ορίσει ο διαιτητής σε τελικό Κυπέλλου!

Μπορεί στις εκλογές της ΕΠΟ τόσο τον Αύγουστο του 2017 όσο και στις 27 Μαρτίου 2021 να πήγαν ως σύμμαχοι, όμως το κάνουν α να θεμελιώσουν και να συντηρήσουν το σύστημα που πολεμά τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο!

Αν η διαιτησία ήταν 50-50 η διαφορά των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα ήταν μεγαλύτερη από το + 30 και το + 26, αντίστοιχα. Και φυσικά, για όσους ξέρουν, μόνο γέλιο προκαλεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει θόρυβο για τη διαιτησία, ενόψει του τελικού Κυπέλλου!

Διαβάστε επίσης